Autor Zpráva
MrKolouch
Profil
Asi blbej dotaz,ale nejde nějak vycentrovat(v mém případě doprostřed)tabulky s absolutní hodnotou?
venca163
Profil
Asi blbej dotaz,
jo, to je...nerozumím otázce. tabulka s absolutní hodnotou? co tím myslíš?
MrKolouch
Profil
venca163
jestli tady to .obsah {position: absolute; width: 500px;height:700px; top: 140px; left: 270px;border:outset 3px;}
jde nastavit tak,aby se to uživateli stránky bez rozdílu na rozlišení objevilo na středu stránky
venca163
Profil
MrKolouch
absolutní hodnota se nerovná absolutnímu pozicování.
proč to ale pozicuješ? smaž position aboslute top a left a místo toho napiš margin: 0 auto; a pro body nastav text-align: center;
MrKolouch
Profil
venca163
já ve tvoření www stránek nejsem zas tak zdatný a to pozicování mi připadá jednodušší.Když třeba smažu position aboslute top a left a napíšu margin:0 auto,tak nevim čím dalším to mám nahradit,samotný margin:0 px auto mi ty tabulky nenapozicuje.Tak jak to mám napozicovat jinak?
venca163
Profil
MrKolouch
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.