Autor Zpráva
Paja
Profil
Dobrý den,
omlouvám se jestli jde o duplicitní dotaz, hledal jsem jako drak.
Na stránkách je problém takový, že nejde v exploreru
kopírovat text, teda jde, ale blbě... nevítě někdo čím to může být?
V opeře a ff to funguje v pořádku...
Paja
Profil
ještě raz,
tentokrát dobrý večer,
kdyby se našel někdo zkušený, a vyzkoušel ty stránky v IE
tak bych byl velice rád za každý návrh.
Zkuste vybrat jednu větu uprostřed textu ;)
zatím dík
xthomas
Profil
zajímavé.. :)

snad zkusit ten text v kodu nechat nezalamaný v jednom řádku? nebo je to snad tím absolutním poziciováním všeho na stránce?

asi ti bude muset poradit někdo kovanější..
Paja
Profil
ono je pozicování absolutní v relativním :( možná je to tím, kdo ví? díky aspoň za snahu.. vidím, že to tu není úplně mrtvé
djlj
Profil
Paja
Jo, je to asi tím, protože se mi to několikrát taky stalo. Nejlepší je pozicovat relativně…
Paja
Profil
pokud je to tím, tak to se kamarádům IEčkařům budu muset na stránkách omluvit, jakožto školní projekt se s tím znovu jebat nebudu... je to problém :( relativně toto napozicovat je dost problém...
Skoro bych řekl, že je to nemožné, protože to relativní pozicování nefunguje v prohlížečích stejně :( teda alespoň co jsem zkoušel
Paja
Profil
Jo díky djlj i xthomas
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.