Autor Zpráva
monkey
Profil *
zdravim

neviem preco ale ked si tento kod pozriem v mozile tak mam sirsie bunky ako v IE.

dalej ma zaujima ci je dobre davat obrazky na web vo formate gif alebo png a ked su velke (povedzme cez 2 tabulky) ci je dobre ich rozdelit na kusky alebo je lepsie to dat cele do vrstvy.



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01">

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Skuska</title>

<style>
body{background-color:#999999; }
p{ font-family:"Times New Roman", Times, serif; font-size:20px; font-style:normal; font-weight:100}
#box_0{ width:800px; height:700px; background-color:#33CC33; padding:10px; margin:0 auto}
#box_1{ width:auto; height:120px; background-color:#CC6600;border:1px solid black;}
#box_2{ width:384px; float:left; text-align:left; padding:8px; background-color:#FFCC00; }
#box_3{width:384px; float:right; text-align:right; padding:8px; background-color:#0066FF; }
br {margin-top:3px;}

</style>
</head>

<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">
<div id="box_0">
<div id="box_1"><p>Toto je skuska textu </div><br>
<div id="box_2"><p>Toto je skuska textu </div>
<div id="box_3"><p>Toto je skuska textu </div>

</div>





</body>
</html>


dik
lopik
Profil
monkey
vies exporer je dost zvlasny prehliadac ktory si robi co chce preto niekedy zobrazuje aj ine rozmery prvkov. pre to je pre IE niekedy potrebne pouzivat hacky ako napriklad v styloch pozivat = alebo - . uvediem priklad:
width:800px;
=width:850px; /*hack IE*/
xthomas
Profil
jde o "chybnou" interpretaci box modelu v IE.

více info třeba tady: http://interval.cz/clanky/implementacni-chyby-v-prohlizecich-chybne-ro zmery-boxu/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.