Autor Zpráva
...
Profil *
V Mozille se mi ukáže patička hned pod textem v obsahu a v IE to jde normálně. U patičky mám clear:both a nic, prosím poradte
xthomas
Profil
co takhle odkaz nebo aspon kus kodu??
...
Profil *
body{background-image: url(images/pozadi.jpg);text-align:center;}
#vse{width:650px;background-color:LightSeaGreen; margin: 0 auto 0 auto;}
#stred{width:65%;background-color:LightSeaGreen;padding: 15 20 0 20;text-align:left;}
#vpravo{float:right;width:25%;background-color:MediumTurquoise;padding :7px;}
#paticka{clear: both;background-color:PaleTurquoise;text-align:center;padding:5px;}


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<head>
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<title>blabla</title>
<link rel="stylesheet" href="styly.css" type="text/css" />
</head>
<body>

<div id="vse">
<?php include "hlavicka.php"; ?>
<?php include "hornimenu.php"; ?>
<?php include "pravy.php"; ?>

<div id="stred">
<h1>Obrázky</h1>
jjjjjjj
</div>

<?php include "paticka.php"; ?>

</div>
</body>
</html>
lopik
Profil
daj pate clear: both to by malo pomoct
...
Profil *
Ale nepomohlo
xthomas
Profil
a nezapomnel jsi tam nekde na <div id="paticka">? nebo to tam dodáváš až pomocí include? jen že jinde v kodu to máš naznačený a u patičky to chybí..

jinak taky nevidím proč by clear: both nemělo fungovat..
lopik
Profil
...
inak preco includujes patu?
...
Profil *
v paticka.php mám

<div id="paticka">
© 2006 blabla
</div>
lopik
Profil
ale stale nechapem preco tuto paticku includujes. ak chces aby sme ti poradili skus poslat link
...
Profil *
I když jsem to neincludovala, tak to bylo to samy.
lopik
Profil
sak ano ale includovanie paticky je podla mna zbytocne. radsej includuj obsah. a ten link by pomohol
...
Profil *
ja to nemam na netu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0