Autor Zpráva
michael
Profil *
Když chci aby jsem měl na stránce Takové menu na jakou pozici musím zdrojový kód od stylu fotogalerie dát?
xthomas
Profil
no na té stránce to mají uděláno tak že přiřazují dané bunce tabulky obrázek na pozadí. žádné kouzla za tím nejsou..

vlastně asi pořádně nerozumím tomu co chceš :)
xthomas
Profil
vlastně asi přesně nerozumím tomu co chceš.. :)
michael
Profil
A je to zadarmo? myslím ten styl. Asi jo, co
michael
Profil
Jak by jste to udělali vy ten styl? Zkoušel jsem to tak:

<TABLE width="140" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <!-- Thumb icon -->

<!-- Picture or THM movie -->
<TR><TD style="width:140px; height:140px; background:url(http://jalbum.net/res/dia.gif); background-repeat:no-repeat;" align="center" valign="middle">
<A href="/fotky/01.jpg"><IMG src="/fotky/o1.jpg" width=120 height=120 title="Winter branch with copyspace" border="1" alt="" class="image"></A></TD></TR>

</TABLE>

</TD>
</TR>

ale nejde to. poraďte mi.
Davex
Profil
Obrázek z jalbum.net/samples/Chameleon/res/dia.gif se musí nahrát do stejného adresáře jako zkušení stránka, a pak se na něj odkazuje lokálně:
...  background:url(dia.gif);  ...
michael
Profil
Už se mi to povedlo, ale všechny fotky jsou pod sebou. Není třeba tag aby to bylo vedle sebe asi |...| =tolik?
michael
Profil
Doufám že to používám oprávněně, ale na mojí stránce ve fotogalerii mám ty obrázky pod sebou a nepoužívám tag
<br>
. Jak to udělt v tom tagu:
<TABLE width="160" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <!-- Thumb icon -->

<!-- Picture or THM movie -->
<TR><TD style="width:160px; height:160px; background:url(/fotky/dia.gif); background-repeat:no-repeat;" align="center" valign="middle">
<A href="/fotky/01.jpg"><IMG src="/fotky/a1.jpg" title="Hnědé štěňátka" border="1" alt="" class="image"></A></TD></TR>

</TABLE>

</TD>
</TR>
, aby ty obrázky byly vedle sebe? (V tomhle tagu mám jenom jeden obrázek)
Davex
Profil
Pokud to musí být nutně pomocí tabulek, tak stačí dát více buněk tabulky vedle sebe. Nedělej pro každou fotku samostatnou tabulku. Něco k prostudování o tabulkách: http://www.jakpsatweb.cz/html/tabulky.html
michael
Profil
A v tomto případě kdyby jsem to měl vedle sebe. Jak by to šlo? Z toho jsem to moc nepochopil.
michael
Profil
<TABLE width="160" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <!-- Thumb icon -->

<!-- Picture or THM movie -->
<TR><TD style="width:160px; height:160px; background:url(/fotky/dia.gif); background-repeat:no-repeat;" align="center" valign="middle">
<A href="/fotky/01.jpg"><IMG src="/fotky/a1.jpg" title="Hnědé štěňátka" border="1" alt="" class="image"></A></TD></TR>
</TABLE>

</TD>
</TR>
<!-- Thumb icon -->
<!-- Picture or THM movie -->
<TR><TD style="width:160px; height:160px; background:url(/fotky/dia.gif); background-repeat:no-repeat;" align="center" valign="middle">
<A href="/fotky/02.jpg"><IMG src="/fotky/a2.jpg" title="Krmení štěňátek" border="1" alt="" class="image"></A></TD></TR>
</TABLE>

</TD>
</TR>
Jak by jste tyto dvě fotky dali tak, aby byli vedle sebe?
michael
Profil
Něco jsem zkoušel tak:

<p style="text-align: center"></p>

funguje to ale všechno je zase pod sebou!!! Ukážete mi to jak by mohl být ten příklad nad tímhle vzkazem. Pomozte mi z tím.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.