Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Musta Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2007, 17:47:46
Mám problém a nevím si s ním rady.
Potřebuju aby php rozpoznalo jestli jde skutečně o první načtení stránky (formulář), tohle jsem vyřešil if (empty($_POST('submit')) session_unset() , ale mám javascript, který mi odpočítává čas 20 sekund a pokud do té doby nedojde k odeslání formůláře, stránka se načte znovu, ale je problém v tom, že když se mi načte znova ta stránka tak nemá submit žádnou hodnotu a všechny session se unsetnou. Nevíte někdo, co bych s tím měl dělat ? |
||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2007, 18:10:02
Musta
javascriptem vyvolat submit formulare misto reload stranky? To delas nejaky chat? session muzes take odeslat pres GET nemusi to byt POST, treba pritom reload src="stranka.php?sessionid=63462fdsgh" |
||
Musta Profil |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2007, 19:57:38
Ne chat ne, je to takovy test na vseobecny vedomosti, postupne to poklada otazky a na každou odpoveď je 20 sekund, pokud se do 20 sekund neodpoví měla by se ta stránka načíst znovu s tím, že se položi jiná otázka. Ty session potřebuju při uplně prvnim načtení vynulovat a pak už ne.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2007, 20:23:49
A čemu říkáš první načtení? Poprvé na daném kompu? Nebo když shodím prohlížeč a pak přijdu znovu - to je nebo není první načtení?
|
||
Musta Profil |
#5 · Zasláno: 9. 3. 2007, 21:43:25
poprve, kdyz se mu ta stranka nacte, jde mi o to aby na serveru nezustavali ulozene session a pokazde, kdyz se rozhodne jit si to udelat znova a zacne od zacatku aby zacinal s vynulovanymi session
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0