Autor Zpráva
Phill
Profil *
Dobry den, chtel bych poradit, jak nejlepe aktualizovat web? Ja to delam tak, ze si otevru stranku kterou chci aktualizovat, napisu clanek a pote stranku zkopiruju na FPT...to mi ale prijde dost nesikovne, protoze ve chvili kdy je clanku hodne a rozdelim je na vice stranek, je pak strasne nepohodlne nastavovani odkazu a pocet stranek strasne vzroste. Neslo by to udelat nejak pohodlneji ? napr. v PHP na zpusob webovych blogu nebo nejak automaticky generovat stranky ? predem dekuji za odpoved
Manq
Profil
nebo pomocí include v PHP
hmm.
Profil *
a co pouzit nejaky CMS (RS) free ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.