| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| shitmaker Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 3. 2007, 18:14:59
ahoj, jak je možné, že video i s hudbou trvá několik minut a má to jen 65 kb? jestli na to chcete někdo kouknout hledejte "chaostheory"
Najde se tu někdo, kdo mi toto vysvětlí? |
||
| Acci Profil |
#2 · Zasláno: 20. 3. 2007, 18:18:24
kouknout hledejte "chaostheory"
Možná by bylo lepší dát odkaz, tvoje určení není moc konkretizující. |
||
| shitmaker Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 3. 2007, 18:40:36
|
||
| shitmaker Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2007, 21:08:15
čau, tak nikdo nepřišel na to jak je to řešený?
|
||
| souki Profil |
#5 · Zasláno: 22. 3. 2007, 21:14:25
Je to .exe ... Mě se to napodařilo spustit, ale imho to bude nějaký OpenGL program... Tzn grafika se generuje za chodu jako např v počítačových hrách
|
||
| peta Profil |
#6 · Zasláno: 23. 3. 2007, 11:14:03
- slo mi to strasne pomalu
- pravd. to vyuziva openGL - pravd. DirectX funkce - pravd. windows knihovny funguje to podobne jako visualization plugin do WinAmpu, neni to video, ale generovana grafika. Pokud tam ma nejakou hudbu, muze jit o format midi, pak hudba ma treba 10k a 4 minuty a na tuhle hudbu to muze generovat grafiku, viz winamp zajimave je, ze se neco nacita na zacatku. Pokud je to video, pak ho stahuje z netu. |
||
| Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 23. 3. 2007, 12:26:11
zajimave je, ze se neco nacita na zacatku.
Ty dovolíš kdejakému programu komunikaci přes net? google.com firewall Obdivuju, že se někdo bojí podívat na net Internet Explorerem, aby nechytil vira, a pak s ledovým klidem spustí exáč, o kterém nic neví. google.com internet bezpečnost |
||
| quinux Profil |
#8 · Zasláno: 23. 3. 2007, 12:30:52 · Upravil/a: quinux
Bubák
Obdivuju, že se někdo bojí podívat na net Internet Explorerem, aby nechytil vira, a pak s ledovým klidem spustí exáč, o kterém nic neví. U většiny lidí = běžná praxe ;o) peta Pokud je to video, pak ho stahuje z netu Z netu nic nestahuje. |
||
| shitmaker Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 3. 2007, 13:08:05
mno, když si dáte to úplně první rozlišeni tak to jede v klidu, teda aspoň mě, z netu to určitě nestahuje, pouštěl jsem to i na komplu bez netu. Díky všem moc za poznatky.
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0