Autor Zpráva
scrape
Profil
Ahoj,zacal som si robit stranku a ked som mal hotovu grafiku pustil som sa do kodovanie a naskytol sa maly problem:
moj zapis css:

body {
verflow-y: auto;
overflow: -moz-scrollbars-vertical;
text-align: center;
background-image:url(images/navrh-na-rozrezanie_02.jpg);
font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size:12px;
line-height: 1.5;
}
#stranka{
width: 800px;
position:relative;
text-align:left;
}
#hlavicka{
position:absolute;
left:191px;
top:80px;
width:294px;
height:153px;
background-image:url(images/navrh-na-rozrezanie_09.jpg);

}

no a porblem znie preco sa mi div z id hlavicka v FF vzdy posunie o par px nizsie a vo IE?
za vstky pokusy pomoct diky...
bitbit
Profil
Mohl by jsi dát odkaz ať je to vidět?

No a odhadoval bych to na 3px bug IE. Ale nevím neviděl sem to.

IE počítá absolutní rozměry trochu jinak než FF. Možná se pletu.

Kdybys hodil odkaz bylo by to lepší :D
scrape
Profil
Diky za snahu uz to mam, stacilo vynulovat margin a padding v body.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.