| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Trevly Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2005, 14:58:55
Ahoj, prosím o radu s FORPSI. Kamarád mi pomohl vytvořit stránky, které perf. jely na jeho doméně, mustr byl vychytaný. Přehrál je pod moji novou doménu na hosting k forpsi, abych je mohl začít plnit obsahem.
Průšvih je ten, že se mi u mne se zobrazují opravdu jen někdy, ted už spíš ne. Zavolal jsem 2 kamarádům, at se podívají na odkaz-odpověď funguje to. Poslal jsem 2x dotaz na Forpsi, Jejich odpoved: Dobrý večer, od nas je opet vse v poradku.. Nemate spiuse problem s cachi v prohlizeci, nebo na pripadnem proxy serveru? +++++++++++++++++++++ Tohle se zobrazí. Not Found The requested URL was not found on this server. ---------------------------------------------------------------------- ---------- hosting.euneco.com +++++++++++++++++++++ 1/Problém s cache? Zkousel jsem to v Exploreru i Firefoxu, u obou jsem dal několikrát "aktualizuj" (F5) a nic. To by snad mělo vyřešit tento problém. 2/Co mysleli tim "na pripadnem proxy serveru"? Prece na serveru je to u nich??? Kde by mohl být zakopán PES :) Děkuji za pomoc |
||
| Honza Hučín Profil |
#2 · Zasláno: 30. 3. 2005, 15:09:50
Proxy server je zjednodušeně řečeno brána, kterou se připojuje lokání síť k internetu. Takže pokud sedíš u některého počítače v lokální síti (škola, podnik), musíš o stránky žádat přes proxy. Některé proxy bývají nastavené hodně restriktivně, například u mě v práci. Takže pokud například by stránku komunikovaly na nestandardním portu, může být příčina v omezení na proxy.
|
||
| roberta Profil |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2005, 15:48:44
mne to tiež funguje bez problémov, takže problém bude asi niekde vo vašej sieti (proxy, firewall, ...)
|
||
| Trevly Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2005, 17:21:19
Ajaj, nápis "hosting.euneco.com" se tam objevi na těch "nefunkčních" stránkách - to nejsou ty stránky. Co se týče toho proxy serveru, přistupuji doma- dokonce jem uplně vypnul firewall (Norton Internet Sec. Prof.) a je to stejné, žádný refresh nepomohl. Ty stránky jsou www. porsche 911 . cz (bez mezer).
Mělo by se tam objevit něco jako "stránky jsou připraveny pro nahrání" nebo "testovací provoz" |
||
| blast3r Profil |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2005, 17:25:47 · Upravil/a: blast3r
[url=http://www.porsche911.cz/
]http://www.porsche911.cz/ [/url] Mělo by se tam objevit něco jako "stránky jsou připraveny pro nahrání" nebo "testovací provoz" ved to sa tam aj objavilo |
||
| Trevly Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 3. 2005, 19:08:49
Auuuu, ja tam mam jen tuhle hlášku:
------------------- Not Found The requested URL was not found on this server. hosting.euneco.com ------------------- Všichni tam vidí, co tam má být, jen já tam mám tohle. Doteď se mi všechno zobrazovalo korektně.... |
||
| Pojišťovák Profil |
#7 · Zasláno: 30. 3. 2005, 22:45:30
Já tam vidím jen takovou jejich hlášku, která se zobrazuje před nahrátím dat.
|
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0