Autor Zpráva
us-boi
Profil *
<table border=1 width=100% height=100%>
<td rowspan=2 width=90 height=55 bgcolor="#3366cc"

valign=top>asdas<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><b r><br><br><br><br><br>

<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>as
</td>
<td width=660 height=55 bgcolor=#000099><center><img src="img/lyrics.jpg"></td><td

width=240 bgcolor="#3366cc">MENU</td><tr>
<td width=660>anewz<br><br><br><br><br>anewz<br><br><br><br><br>a</td>
<td width=260 bgcolor="#3366cc">NEW ARTISTS</td>
</table>

poradi mi nekdo proc se mi bunka s obrazek nezobrazuje v height=55 ale je o hodne vetsi??? dekuji za radu
22kozoroh
Profil *
a ceho height? px bo % si to tam dopln ... a vubec Xkrat BR? tywe ...
us-boi
Profil *
jj height je vetsi zkousel sem uz ruzny kombinace ale cim vic napisu do ty bunky jak sou ty BR tak tim vic se mi zvetsi height u IMG
Yuhů
Profil
Rozměry zadávané v tabulkách jsou pouze orientační. Pokud je v buňkách obsah větší, tak zadané rozměry respektovány nejsou.

Jinými slovy pokud narveš to buňky milión řádkových zlomů, tak je jasné, že se to do 55 pixelů nevejde
Yuhů
Profil
2 22kozoroh: u html atributů se nezadávají pixely. Je to defaultní jednotka.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.