Autor Zpráva
tcladin
Profil
Upravil jsem PHP skript na jednoduchou diskusi, tak aby se zprávy řadily od shora od nejnovější.
Chtěl bych se o to podělit s ostatními na svých stránkách, ale nevím jak ho jednoduše zviditelnit.
Poradí mi někdo?
DJ Miky
Profil
Změnit příponu třeba na .txt :-)
Gekon
Profil
Pomocí <pre>?
tcladin
Profil
to Dj Miky
díky MoC bylo fo fakt jednoduchý, až triviální myslim :-D

Ale jak to dělaji třeba na těhlech stránkách? Vlastně i ta moje diskuse napíše třeba <? $soubor = fopen ('data.inc','r'); ?> a nemá problém že by prováděla PHP. čím to je?
Timy
Profil
co funkce show_source()?
tcladin
Profil
to Tim:
To by mohlo bejt vono, přesně to co sem myslel, díky. Jo jen to musim nějak spáchat aby šlo zobrazit forum.php tlačítkem z forum.php ... Díky
tcladin
Profil
výsledek je k vidění tady:
http://tcladin.php5.cz/forum/forum.php
no ten Timův způsob je lepší, jelikož se probarvily texty :-)
Roman Žďárek
Profil *
Zveřejnění mnou napsaného skriptu

Jsem rád když někdo používá moje skripty, ale nemám radost z toho že je pak označuje za svoje.
Roman Žďárek
Profil *
Upravil jsem PHP skript na jednoduchou diskusi

Tak s tím bych souhlasil.
tcladin
Profil
to roman:
, a co si ty vytvořil?
trochu mi příjde že každej co napíše pár řádek to považuje za svoje, vlastnictví,
hoši trochu se proberte...
co ? nebo ne?
koukni se třeba na tohle: linux
no a ?
takže tě házim do stejnýho pytlu jako Billa bránku
Dyžtak mi tovyvra a já se ti rád vomluvim ;-)
tiso
Profil
tcladin trochu mi příjde že každej co napíše pár řádek to považuje za svoje, vlastnictví
Myslím že by si mal začať od seba - autorom skriptu je niekto iný, ty si ho len upravil a vydávaš ho za svoj... Vytvoriť a upraviť nie je to isté...
tcladin
Profil
to tiso:
píšeš:
Zasláno: 17.5.2007 23:23:21
tcladin trochu mi příjde že každej co napíše pár řádek to považuje za svoje, vlastnictví
Myslím že by si mal začať od seba - autorom skriptu je niekto iný, ty si ho len upravil a vydávaš ho za svoj... Vytvoriť a upraviť nie je to isté...

Nejdřív si přečti celý co sem napsal, aha tobě vadí ten nadpis, tak já se to pokusim opravit z "Zveřejnění mnou napsaného skriptu" na "Zveřejnění mnou upraveného skriptu". (dyžtak mi poraď jak to udělat...změnit název tématu, a to nikoho už proboha nemate)

to Roman:
my si snad už rozumíme. Jinak to fórum sem upravil, tak, že vlastně 1/2 kódu je jiná... Kdo to teda vlastní?

jo a tady máte VŠICHNI další zdrojový kód. Tenhle je napsanej čistě mnou. Teda nevim vlasně sem se inspiroval na http://cz.php.net/ (pro puntíčkáře).
Jedná se o vložení fotek.
Hlavní práce byla s tim že fotky sou xxxx_1241.jpg, xxx_1250.jpg, atp. teda když sem udělal smyčku bylo tam spousta prázdných tlačítek, protože neexistují fotky dannýho čísla. Tak sem to řešil přes fci file_exists()
[url=http://tcladin.php5.cz/svatba/foto.php
]http://tcladin.php5.cz/svatba/foto.php
[/url] ... nějak jim to nefachá he?

tak zatim a nečertěte se. :-) já si psaním stránek nevydělávám!
tcladin
Profil
ahoj,
hele tak sem upravil skript na fotky a potřebuju helpnout.
Pls proč mi nejde udělat aby tabulka byla align="center" pomocí css?
to css je na http://tcladin.php5.cz/styl.css a table{} je dole
mě to jde když to napíšu přímo do skriptu <table align="center">, ale chtěl bych aby mi to fachalo pomocí:
<table class="foto"> a v css table.foto{align:center;}
pls co dělám blbě?
zdroj toho php vo kterej mi de je tady: http://tcladin.php5.cz/svatba/z_foto.php
a výsledek je na http://tcladin.php5.cz/svatba/foto.php
tcladin
Profil
něco sem musim napsat, jinak si toho nikdo nevšimne....
dyžtak ikdyž nerad založim nový téma...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.