Autor Zpráva
frances
Profil *
Dobry den prosim o pomoc pri reseni 2 problemu.
Link na stranku.
V obou pripadech sjedte dolu na stranku a zatrhnete sedy styl
1.Problemem je zvlastne se chovajici javascript, pokud klikate v menu na ruzne polozky vzdy stranka preblikne mezi 2ma styly...nevim proc, script je stazen s interbalu a nejsou na nem zadne zmeny.
2.V opere a mozille je pod menu a pod patou asi 5px mezera takze pokud stranku podbarvim vypada to rozbite...nevite co s tim? proc to dela? Diky za rady.
Taps
Profil
Mě to přepínaní stylů v ie skoro vůbec nejde vidět. To přepínání stylů si zkus raději udělat pomocí cookies v php. Podle mě by to bylo lepší. A co se týče toho druhého problému taky jsem řešil něco podobného. Nakonec jsem to vyřešil tak že jsem udělal zvlášť css pro ie a ff.
frances
Profil *
Nejde videt prepinani v IE jakto? Nemuzu to delat prez php a cookies je to semestralni prace a js tam musi byt na toto pouzity.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0