Autor Zpráva
Martasino
Profil *
Heh tak zrovna jsem vyřešil ten problém s menu už je tu další problém =)

Mám třísloupcový layout a ty dva boční sloupce mi překrývají patičku. Ukázka zde: www.pokus.mysteria.cz

Možná si myslíte že se nesnažím si vůbec pomoct a jenom se tady ptám ale já to dělal podle toho návodu na třísloupcový layout a úplně se mi to posr...

Zkoušel jsem tomu i přiřadit různý finty ale nic.
Dík za odpověď.
Railbot
Proč je máš relativně pozicované? A proš máš pro oba ty sloupce nesmysl jako je padding-bottom: 1001em a margin-bottom: - 1000em? Dej to do pryč.
Martasino
Profil *
Jo jenže pak mi nastane ten problém že se menu nevykreslí úplně k patiččce když je obsah delší než menu prostě se mi pak vykresluje jen do takové velikosti kolik je tam odkazů.
Railbot
Martasino
Asi ti jde o to, aby sloupce byli stejně dlouhé a natahovali se podle obsahu, když bude delší. Tak si zadej do vyhledávání něco jako simulace stejně dlouhých sloupců nebo opakující se pozadí. Už tím jsem ti snad dost napověděl.
Martasino
Profil *
Ale já u toho mám nastavený opakující se pozadí ale ono se to opakuje jen když tam je ten text.
Railbot
To opakující se pozadí musíš dát nadřazenému prvku (třeba ten co obaluje celou stránku) a potom to teprve bude správně simulovat ty sloupce.
Martasino
Profil *
Tak teď jsem úplně vedle. Úplně od začátku. Takže jde mi o to aby se ty sloupce natahovali podle obsahu když bude delší.A zápíšu to jak?
Railbot
No ono to nejde. Takže se to řeší obrázkem na pozadí, který simuluje, že se ty sloupce natahují, ale ve skutečnosti to je jen pozadí, sloupce ne. Takže nadřazenému prvku obou sloupců dáš na pozadí opakující se obrázek - pozadí té strány.
Martasino
Profil *
Aha hned zkusím thx
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0