| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| kverty.wz.cz Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 5. 2007, 08:44:29
Mám web www.kverty.wz.cz a když kliknu na něco v menu v galerii tak mi to menu odjede až dolu! Prosím poradte mi co s tim mam delat ! děkuju .
|
||
| Taps Profil |
#2 · Zasláno: 29. 5. 2007, 09:26:53
Mě to funguje v ie v pohodě...nic se neposouvá.
|
||
| Davex Profil |
#3 · Zasláno: 29. 5. 2007, 09:48:37 · Upravil/a: Davex
kverty.wz.cz
Zkontroluj si počet uzavíracích tagů </div> před kódem pro levé menu. |
||
| kverty.wz.cz Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 5. 2007, 21:05:57
Pošlu vám zdrojovej kod nebo co to je pro levý menu.
<div id="content"> <br> <strong>CONTENT >>>></strong> <br> <br> <!-------PHP INCLUDE------> <? if ($modul): $filename = $modul . ".php"; if (File_Exists ($filename)): include $filename; else: include "error.php"; endif; else: include "news.php"; endif; ?> <!-------KONEC PHP INCLUDE------> </div> <div id="levy"> <br> <strong>MENU</strong> <br> <br> <!-- menu --> : <a href="?modul=news">News</a> :. <BR> : <a href="?modul=about">About me</a> :. <BR> : <a href="?modul=download">Download</a> :. <BR> : <a href="?modul=galerie">Galerie</a> :. <BR> : <a href="gbook/" target="_blank">Guestbook</a> :. <BR> : <a href="?modul=bk8">bk8</a> :. <BR> : <a href="?modul=links">sites</a> :. <BR> : <a href="?modul=banner">Banner</a> :. <br> : <a href="?modul=kontakt">Kontakt</a> :. <!-- menu / --> <br> <br> </div> tak jestli můžete tak mi to zkontrolujet děkuju ps. já se v tom nevyznam skoro vubec. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0