Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dobrý den,

Potřeboval bych poradit jak bych mohl odříznout pozadí závisle na rozlišení monitoru.

Děkuji za odpověd´
Railbot
Profil
Nechápu.
Senyx
Profil
pozadí se ti snad ořízne podle okna...

nebo nastavit pozadí nějakému elementu a procentuálně danou šířkou...

jinak ořezávání pozadí se má objevit v CSS3
DZINO
Profil
MÁM PROBLÉM PREDSTAVTE SI STRÁNKU NA KTOREJ SÚ LINKY VLAVO A POZADIE MÁM FERARI ALE KED CHCEM TO ISTÉ SPRAVIT A VLOŽIT DO STREDU STRÁNKY TEXT TAK MI TO SPRAVÍ ŽE POZADIE SA MI ROZLOŽÍ DO PRAVEJ STRANY TZV. SA OPAKUJE DO PRAVA AKO TO VYRIEŠIM? DAKUJEM
YoSarin
Profil
DZINO
1) založ si vlastní thread
2) NEŘVI NA NÁS
tomasssss
Profil *
děkuji
tomasssss
Profil *
tomasssss = Anonymní

Prosimvás, bylo by chytré dát celou stránku do tabulky ?
tajny spion
Profil *
<style type="text/css">
<!--
body {
background-image: url(obrazek.gif);
background-attachment: scroll / fixed;
background-repeat: repeat / no-repeat / repeat-x / repeat-y;
background-position: horizontalne vertikalne;
}
</style>

tomasssss
Celoun stranku do tabulky v zadnem pripade pokud je datove velka. Cela tabulka se uzivateli totiz zobrazi teprve az se nacte VSECHEN jeji obsah. Tj u lidi s pomalym pripojenim to muze trvat i dele. Proto je dobre udelat loyaut webu pomocí více tabulek, ne jen jedné.
Keilew
Profil
Proto je dobre udelat loyaut webu pomocí více tabulek, ne jen jedné.
Pomocí 0 tabulek je to nejlepší...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.