Autor Zpráva
zsufu
Profil
Ahoj,
mohl by mi nekdo vysvetlit proc kdyz v nasledujucim vymazu x na konci radku ...zamerenimX tak se to prepocte uplne jinak (spravne) a jinak tu tabulku vykresli spatne. Kde jsem prekrocila nejaky limit, nebo... Chtela bych 2.sloupec mit vypocitanou velikost a ostatne na pevno. Dik

<html>
<body>
<table border=1 cellspacing=0 cellpadding=0 width="100%" >
<tr>
<td width="18px" style="background-color: yellow">18px</td>
<td width="90px" style="background-color: cyan">90px</td>
<td style="background-color: red">nix pix</td>
<td width="130px" style="background-color: magenta">130px</td>
</tr>
<TR>
<TD colspan=4 style="background-color: lightgreen">VZOZ-0007 Inovace v organizaci se zaměřenímx</TD>
</TR>
</table>
</body>
</html>
Honza Hučín
Profil
S politováním konstatuji, že se mi to vykresluje stejně tak i tak. A asi jsi chtěla napsat "3. sloupec" s vypočtenou šířkou, že?
habendorf
Profil
S politováním konstatuji, že v IE to opravdu zlobí.
Vyhoď buď cellspacing nebo cellpadding (je jedno který, ale jeden musí pryč) a bude to OK.
Nebo jednu z těchto hodnot nastav na "1", taky to pomůže.
zsufu
Profil
Tak to je ještě horší...
Mně když vzmažu písmenko z řádky "VZOZ-0007 Inovace v organizaci se zaměřenímx" tak se vzkresluje uplne jinak tie první 4 sloupce... :o(
A áno myslela jsem 3.sloupec s vypočtenou šířkou.
habendorf
Profil
Tak to je ještě horší...

Tak to nechápu, co vlastně chceš. S cellspacing="1" to vykresluje v pohodě - 18-90-vypočtená-130
zsufu
Profil
pro habendorfa:
Tak to je ještě horší... bylo pro moderátorovu poznámku,sorry

Vyzkoušela jsem cellpadding i cellspacing změnit ale to pomohlo jen u plus jednoho znaku :o(
Více znaku to zase rozchodilo a já mám zopár tabulí co bych potřebovala dostat do takové formy...
Tak bych chtěla vědět proč to IE dělá?
Abe
Profil *
Pro úplnost dělá to InternetExplorer
habendorf
Profil
Tak bych chtěla vědět proč to IE dělá?

Protože je to trouba :o)
Jestli ho máš nastavený na quirk, zkus ho poslat do standardního módu. I když pochybuju že to pomůže, ale zkusit se to může.

A až budeš úplně nešťastná, tak to udělej jako dvě nezávislé tabulky (každá o jednom řádku) pod sebou.
habendorf
Profil
Abe: jsme si toho vědomi už od 15:56 :o)
zsufu
Profil
no zkusím ale nešťastná kvůli IE nebudu ;o)
dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.