Autor Zpráva
Mafioso
Profil
zacal som si robit web a vyzera tak, ze nalavo mam menu na pravo mam chat a toplist, dole paticka a hore hlavicka.v strede mam take miesto kde je obsah.moj problem je v tom ze ked kliknem na nejaky odkaz ktory je v menu tak mi nacita odznova stranku(ale uz s inym textom).ja to chce tak, aby mi zobrazilo ten odkaz v strede bez toho, aby odznova nacitavalo celu stranku.roste aby sa menil len stred.
p.s1.:neviem na isto ale asi to bude nieco s frame a target..mi tak vravel dneska profak ale mo csom tomu nechapal lebo s tymi tagmi som este nerobil...
p.s2.: dufam ze ste pochopili co chcem lebo som to napisal asi zlozito...
p.s3.:ak mi helfbnete tak prosim trochu lamacky leebo som s html dlho nerobil a css nesom moc skuseny...

za pomoc dik

tu je cela sranka..je tam css subor a html a obrazky...
http://upnito.sk/download.php?file=mafioso.rar&dwToken=8d83f31f8270b37 62d51892175e94bf6
Railbot
Profil
hledej funkci include (php).
Mafioso
Profil
je to html....php tam nedavam...
Davex
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/iframe.html
Mafioso
Profil
je to html....php tam nedavam
Mafioso
Profil
php tam nie je a ni to tam nedavam
Mafioso
Profil
2Davex
to som pozeral ale nejako m to nejde..sry za viacnasobne prispevky...
Petr Tichý
Profil
Mafioso
PHP tady není patřičné. Řeš to pomocou toho iframe. Prostředek webu budeš mít v iframe a odkazy budou mít atribut target vyplňen názvem toho rámečku. Tedy myslím, nikdy jsem to nedělal.
Mafioso
Profil
Petr Tichý
a ten iframe kde mam dat??hocikde do kodu??
Petr Tichý
Profil
Mafioso
Tam, kde chceš aby se ti zobrazoval ten obsah načítaný bez reloadu.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: