| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Ján Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 6. 2007, 11:13:36
Prosím o radu : pri programovaní v HTML (HTML Editor) mi je celkom jasné že upravený súbor presuniem cez FTP Comander na server, ktorý sa po upload stránky okamžite objavý.
Ako je to pri programovaní FLASH ? Urobím zmeny, presuniem na server, uploadnem ... a nič :o) Musím dodať, že mám stiahnutú www šablonu, ktorá je asi zablokovaná na určité zmeny. Je to tak, alebo robím niekde chybu ? Som úplný začiatočník, takže v klídku ;o) Ďakujem |
||
| Lexter Profil |
#2 · Zasláno: 13. 6. 2007, 11:20:37
Musím dodať, že mám stiahnutú www šablonu, ktorá je asi zablokovaná na určité zmeny.
To je omyl. Je to tak, alebo robím niekde chybu ? Som úplný začiatočník, takže v klídku ;o) Určitě děláš. Buď při samotné tvorbě flashe nebo při vkládání do stránky. |
||
| Ján Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 6. 2007, 11:23:07
Určitě děláš. Buď při samotné tvorbě flashe nebo při vkládání do stránky.
Tak som rád, že som si nestiahol nejakú blbú šablonu :o) tvorba FLASHe ? Tvorí sa inak ako html ? Pretože ak kukneš www.hantuch.wz.cz tak niektoré texty viem zmeniť, aj označenie tlačítok som zmenil .... ale vložiť tam nejaký obrázok, alebo návštevnú knihu proste nedokážem ... |
||
| Petr Tichý Profil |
#4 · Zasláno: 13. 6. 2007, 11:35:38 · Upravil/a: Petr Tichý
|
||
| Ján Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 6. 2007, 13:02:49
// http://flash.jakpsatweb.cz/[/i]
tak túto stránku mám prejdenú zhora nadol, a z dola nahor .... ale som z nej blb :o) pásal som ....začiatočník, a niektoré výrazy mi tam teda naozaj nič nehovoria ... aj tak dík ... |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0