21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Celebi
Profil
Mám tento html kód (až na tu poznámku, která tu je jen pro lepší orientaci) a z neznámého důvodu se mi tam zobrazuje tří řádková mezera. Co s tím?

<table border="1" align="center" width="540" bordercolor="blue"><tr><td height="50"></td><td height="50"></td><td height="50"></td><tr><td>
<table align="center" border="1" bordercolor="blue"><!--Zde je místo, kde se ze záhadného důvodu objevuje trojřádková mezera.-->
<td><b><big>Novinky</big></b><br />
Petra
Profil
Myslím, že ta mezera se nezobrazuje u té buňky, nýbrž je to ta výška buněk nad tím ne? (těch height="50")

Každopádně by bylo dobré si ten kód nejdříve zvalidnit a pak hledat chybu, protože jestli se zdá být chyba zrovna tam, kde chybí tag <tr> tak by mě nejdříve zajímalo jestli to nebude tím.
flying gentleman
Profil
proc nekdo dava <b><big> takhle za sebou?????
Petra
Profil
flying gentleman Nejspíš proto, aby to bylo velký a tučný. Každopádně už jsi tu nějaký ten pátek a tak bys mohl vědět, že na nové dotazy si vyrábíme nová, vlastní, témata a nelezeme do zelí ostatním ;-) (Ne, s výše položeným dotazem to opravdu nesouvisí)
Tomik
Profil
To Celebi: Ano, Petra má pravdu, je to tou nastavenou výškou (height=50). Jinak ten kód není úplně "čistý", aling jde udělat pomocí CSS, border a výška a šířka taky a bordercolor se už nepožívá. Chybí ti tam spousty (vidím min. 3 :) uzavírajích tagů.
Celebi
Profil
Tomik: Je to jen část kódu ve stránce s php a i když tu height oddělám, dělá mi to stejně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0