Autor Zpráva
cr4zy
Profil
Chci se zeptat proč mám 2x větší margin u IE než v mozile. Ale je to pouze u některých divů a jenom margin-left nebo margin-right.

Diky už není potřeba už jsem si to našel, u plovoucích prvků to vyřešil display: inline.

Mám ale další problém. Mám vedle sebe 3 divy. Krajní jsou plovoucí (mají float). U prostředního mám margin: 0 auto. A všechny 3 divy ještě v jednom divu. A když nastavým nějakou větší délku tomu prostřednímu divu, tak prochází přes spodní div (patičku) . Chápu že se tam mám asi použít clear: both ale stejně to nějak nefunguje.
Flavicius
Profil
http://ie-brouci.dero.name/box-model.html
http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: