Autor Zpráva
Shogun
Profil *
Zdravim, v následujícím kódu (jedná se o část tabulky) bych potřeboval aby se text (a odkazy) uvnitř té části odsazoval o 20 px od levé strany. Formátovaný to mam v CSS, kdyžtak postnu celý kód (122 rádků).
	<tr>

<td width="308" valign="top">
<a href="scripts/lockpicking.htm">Lockpicking</a><br>
<a href="scripts/lumberjacking.htm">Lumberjacking</a><br>
<a href="scripts/hiding.htm">Hiding</a><br>
<a href="scripts/animaltaming.htm">Animal Taming</a><br>
<a href="scripts/detectinghidden.htm">Detecting Hidden</a><br>
</td>

<td width="308" valign="top">
02.6.2007; 11:45<br>
14.4.2007; 19:19<br>
17.2.2007; 11:38<br>
17.2.2007; 11:22<br>
17.2.2007; 11:18
</td>

<td width="309" valign="top">
<a href="scripts/lockpicking.htm">Lockpicking</a><br>
<a href="scripts/forensic.htm">Forensic Evaluation</a><br>
<a href="scripts/evaluatingintelligence.htm">Evaluating Itelligence</a><br>
<a href="scripts/armslore.htm">Arms Lore</a><br>
<a href="scripts/animallore.htm">Animal Lore</a><br>
</td>

<td width="308" valign="top">
26.6.2007; 08:32<br>
17.2.2007; 14:52<br>
17.2.2007; 14:35<br>
17.2.2007; 14:22<br>
17.2.2007; 14:18
</td>
</tr>


Dík
Railbot
Profil
td {padding-left: 20px}
Shogun
Profil *
Řekněme, že mam jednu tabulku (třeba 5 řádků), u které bych potřeboval aby text v posledním řádku byl nějak jinak (tak, jak nadeklaruju v externim souboru

#tabulka2cast { font-size: 4px; }


Do kódu na stránce přidám před tag <tr>, který uvozuje upravovaný řádek značku <div id="tabulka2cast"> a za </tr> dám </div>, ale nic se nestane. Lze tedy přes div upravovat text v řádcích/sloupcích v tabulce, nebo ne? Dík
habendorf
Profil
do tr žádný div nepatří
j
Profil *
Shogun: pro dotyčné tr použít třídu - class
habendorf
Profil
Pokud má mít tabulka více různých částí, tak od toho tu máme tbody a ne div.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0