Autor Zpráva
aasssaa
Profil *
Ahoj...pokud jde o tvoreni tabulek do databaze ,tak to jsem zacatecnik ,ale necemu uz rozumim.
Muj dotaz ,ale je ten co je tech 50(nebo tam jsou i jiny cisla) v :
CREATE TABLE 'neco' (
'neco' VARCHAR( 50 ) NOT NULL );
....myslim ze je to kolik tam muzu maximalne napsat znaku,ale nikde jsem to necet co to je ,takze popkud mi to muzete rict;)
Juras
Profil *
Ano je to přesně ono! Je to maximální počet znaků v buňce.

Např. VARCHAR 254 umožní vložit max. 254 znaků do buňky.
Taps
Profil
ano číslo 50 určuje maximální délku
aasssaa
Profil *
dekuji

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0