Autor Zpráva
Petik
Profil *
Ahoj, na stránkách mám problém s tím, že když je otevřu v IE tak pod obrazkem je mezera a až po tej mezeře je teprve border, našel jsme zde podobný téma a tam radili, že mám použít display: block; - bohužel marná sláva :). V externím CSS mám

.foto{
border: 5px solid black;
position:relative;
width: 160px;
height: 120px;
position:relative;
margin-top:15px;
display: block;
}

a v HTML potom vložím obrázek:
.....
<div class="foto">
<img src="./1m.jpg">
</div>
.....
a mezera je nasvetě :ú:ůo,
když obrázek vložím přez CSS ( přez pozadí ) tak to tam tu mezeru nedělá ( ale to nechci to bych musel namlatit tolik css classu kolik bych měl obrázků ... mrtě!!! ) Poradte pls. Díky

ilustrační foto:
IE

SPATNE

Firefox

SPRAVNE
Railbot
Profil
img {display: block} Tedy musíš to nastavit přímo obrázku, ne nějaké tříde, co tam máš.
Petik
Profil *
díky moc, faká to !!! Napsal jsme to v CSS takhle


.foto img{
display: block;
}
cs2
Profil
nebylo by lepsi
.foto {
display: block;
}


<img class="foto........
Railbot
Profil
cs2
Proč vytahuješ už týden staré vyřešené téma?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: