Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
shelly Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 7. 2007, 10:47:58
zdravím všechny nadšence...mohl by mi někdo poradit? mám svoej stránky na e-stránkách...chtěla bych kompletně změnit vzhled...našla jsem si šablonu, která se mi líbí, ale nějak tu změnu vzhledu nedokážu uvěst v praxi. Zatím mám jen základ, přetáhla jsem index.html...zkouším to už tři dny a připadám si čím dál víc hloupější...abyste si nemysleli, že jsem totální pako, povedly se mi i samostatný stránky...
Budu moc vděčná za jakoukoli radu, předem díky... |
||
Zdeněk Košťál Profil |
#2 · Zasláno: 29. 7. 2007, 10:53:14
Po přihlášení do administrace zvolit Nastavení->Vzhled->Design a zvolit šablonu, popřípadě barevné variace. Jestli chceš ručně vytvořenou/upravenou šablonu tak to bohužel neporadím, nic takového jsem tam nezkoušel :-).
|
||
shelly Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 7. 2007, 10:58:26
Děkuju moc, ale tohle jsem zkoušela a nic. Mám základní vzhled stránky, pole pro nadpis, lištu na levé straně a hlavní "okno", ale ostatní mi tam nejdou vložit...pořád přetahuju zdrojové kody, ale bez úspěchu...netuším, kde je chyba...
|
||
shelly Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 7. 2007, 12:02:08
Pokusím se líp vysvětlit můj problém...Povedlo se mi přetáhnout index.html, takže základní vzhled mám...ale nevím kam zkopírovat ostatní data - main.html,menue.html,top.html a images...
Dokáže mi někdo poradit? |
||
Vladosik Profil |
#5 · Zasláno: 29. 7. 2007, 16:21:20
shelly
Nevim jak estranky funguji a co vlastne orpavdu chces. Zmena vzhledu se urcite dela v nastaveni uctu, jak psal Zdeněk Košťál. nevím kam zkopírovat ostatní data - main.html,menue.html,top.html a images... Myslis samotne stranky a slozku? Zkopiruj to tam, kam Ti vedou cesty ve zdrojovem kodu, pripadne cesty sama uprav. Ale myslim, ze tu nikdo poradne nechapu co chces. Kdyz se meni sablona, urcite se nemusi nic pretahovat... |
||
shelly Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 7. 2007, 19:05:45
Zkusím to jinak...Přes e-mail jsem dostala zazipovaný soubor se šablonou. Když jsem ho otevřela, byla tam složka images, soubory index.html, main.html, menue.html...Na estrankách jsem jsem přes nastavení - design vybrala volbu upravit šablonu. Tam je více možností úprav, zvolila jsem hlavní šablonu, vymazala její obsah a vložila tam soubor index.html...funguje...ale teď nevím, co mám dělat se zbývajícími soubory a se složkou images... zkoušela jsem zbývající soubory vložit na stejné místo jako index.html, ale nemělo to žádný efekt... zkoušela jsem je vložit přímo na stránku přes zdrojový kod, opět nic...aby nová šablona fungovala, musím přece někam umístit i ostatní "podklady", které byly v zazipovaném soboru... asi to vysvětluju špatně, nejsem odborník, jen samouk...
Přesto díky za pomoc... |
||
shelly Profil * |
#7 · Zasláno: 29. 7. 2007, 21:00:28
tak asi nic...no, nedá se nic dělat, budu to zkoušet, třeba to jednou dokážu...
|
||
Zdeněk Košťál Profil |
#8 · Zasláno: 30. 7. 2007, 11:03:38
shelly
Řeknu to asi tak - většina lidí tady na estránkách nikdy nedělala (alespoň ty co znám), takže nemohou vědět, co tím myslíš. Zkus si pročíst nápovědu a třeba na něco přijdeš. Sice se to snažíš pořádně vysvětlit, ale i tak je těžké tě pochopit... |
||
shelly Profil * |
#9 · Zasláno: 30. 7. 2007, 12:11:58
Já už to na estrankach vzdala, dělám si extra stránečky...Ale zase jsem narazila na problémek, tak snad někdo poradí...a snad to vysvětlím...
Do původní šablony jsem si vybrala jinou lištu s tlačítkama...jen nevím, jak ji vložit... je to flashvortex.swf...v původním zdrojovém kodu je každé tlačítko /button/ rozepsán zvlášť... asi otravuju, ale chtěla bych mít stránky co nej.... Jinak samozřejmě moc děkuji za pomoc! |
||
shelly Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 7. 2007, 21:50:42
tak asi nejsem úplně ztracený případ...povedlo se...sice mám jiný problém, ale už tu nebudu zaclánět...
Tak se mějte a dál pomáhejte začátečníkům! |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0