| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Tarcia Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2007, 01:43:15
Ahoj. Mám docela problém! Mě se moje stránka zobrazuje úplně normálně ale ostatní se zobrazuje nějak na straně. Jenom někomu se zobrazí správně. A zobrazí se jim to špatně i když mají explorer(v takovy prohlížeči stránky dělám). Prosim nevíte čim toje? Jak mam udělat aby se ten web zobrazoval všem správně.
Můj web je www.tarcia.ic.cz Kdyžtak mi řekněte jak se zobrazuje vám. |
||
| Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2007, 02:52:14
Tarcia
Kdyžtak mi řekněte jak se zobrazuje vám. Já Ti to raděj napíšu. Stránky si prohlížím v MSIE 6 SP 2 a vidím: hlavičku - http://www.tarcia.ic.cz/image/logo.jpg - pod ní běžící text a následně dva sloupečky. Ten levý, užší a vertikálně delší, obsahuje menu (převážně anglicky, částečně česky a i s prvkem jakési prasečiny). Širší sloupec obsahuje jakýsi výpis novinek. Kolem těchto svou sloupců se ještě nachází několik ikonek a tabulka Toplistu. Toť vše. Obávám se, že na předloženém webu je ještě práce jak na kostele. |
||
| niCe Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2007, 06:41:28 · Upravil/a: niCe
Tarcia
Kdyby sis ten kód napsala sama a nepoužívala na to zhovadilosti typu Frontpage apod. ušetřila by sis spoustu starostí. HTML se celkem rychle a snadno naučíš na http://jakpsatweb.cz |
||
| Railbot Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2007, 07:01:26
niCe
Uklidni se, ty jsi se asi narodil s html vytištěným na prd..., že ano? Pochop, že někomu se nevyplatí něco učit, když chce jeden web a nikdy víc to třeba nebude potřebovat. |
||
| svadla Profil |
#5 · Zasláno: 9. 8. 2007, 09:30:03
Tarcia
ja bych teda hlavne zrusil "optimalizaci" pro rozliseni 1200x1000, to se neda... |
||
| niCe Profil |
#6 · Zasláno: 9. 8. 2007, 17:32:30
Railbot
Ne, nenarodil. Zato ty asi jo, s podlahou vytištěnou na hlavě, a ten náraz tě doživotně poznamenal. Pochop, že když si budeš dělat stránky v programu, kterej je na nic, nikdy to nebude tak jako když si to nakóduješ sám. Navíc se pak vůbec nemáš právo divit tomu, že to nejede ve všech prohlížečích, v horším případě ani v jednom. Jdi si dát teplou sprchu. Navíc, než se učit v nějakym programu, když už, jak jsi řekl, to nikdy nebude potřebovat, je mnohem lepší vzít velmi jednoduchou šablonu a upravit si ji. A hlavně nepolemizuj nad tím kolik času strávíš učením se v programu na tvorbu html, nebo učením se samotných základů html samotného + úpravou šablony. Vyjde to víceméně na stejno. niCe |
||
| tomas657 Profil |
#7 · Zasláno: 11. 8. 2007, 15:38:16
Mne to ide, síce zarovnané doprava (čo je pre mňa dosť nepochopiteľné), ale ide.
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0