Autor Zpráva
Jack06
Profil

<?php
require "db.php";
$soubor=opendir("./mp3");
while (($file = readdir($soubor))!== false) {
if($file != '.' and $file != '..'){
$velikost = (filesize("./mp3/".$file)/1024)/1024;
$typ = explode(".",$file);
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
$query = mysql_query("INSERT INTO `soubory`
(`nazev`,`velikost`,`typ`)
VALUES
('$typ[0]', '$velikost','$typ[1]')")
or die ('Nejsou další nové soubory.'); //vlozime data do db
if ($query /= 1):
echo("Soubor typu: $typ[1] byl Přidán.<br />");
endif;
}
}
closedir($soubor);
?>


Tento script jsem použil aby mi našel soubory ve složce a zapsal o nich data do databáze. Když použiju script poprvé najde si to všechny soubory a zapíše, ale když ho použiji znovu s tím že jsem přidal do složky nové soubory, už se nezapíší. Myslím že si to najde první soubor zjistí že tam už je zapsanej a dalšíma se nezabívá poradíte pls co s tím??
Alphard
Profil
or die ('Nejsou další nové soubory.');
ukončí běh scriptu, to tam nedácej
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=816
Jack06
Profil
Alphard: Moc díky a nevíš ještě proč mi to zapíše soubory max 30.?? Další už to nezapisuje..???
Jack06
Profil
Vše je v pohodě zatím moc díky a jde nějak udělat aby si to s velikostí zapisovalo jen na jedno desetinný místo??

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: