Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Čenda Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 8. 2007, 15:08:07
Ahoj,
rád bych poděkoval tvůrci strránek jakpsatweb. dlouho jsem se chtěl naučit dělat stránky ale nemohl jsem na to přijít. teď už jsem splácal prvn stránku, na kterou jsem moc hrdej (i když vím, že je to pro zkušený tvůrce babrárna:-) Mám z toho opravdu radost, tak ještě jednou moc děkuju. teď mé problémy: 1: udělal jsem na stránkách galerii fotek, kliknutím na ni se obrázek zvětší, ale kolem je bílá barva a to nevypadá dobře. jak to udělat aby tam byla barva jak je všude jinde na stránkách? a dále bych chtěl aby když na tu fotku kliknu znova tak se zavřela 2: jak mám na stránkách naprogramovat diskusi? nikde jsem to nenašel. moc děkuju za odpověď a pomoc. tady udávám link na mé stránky, ať se můžete kouknout co jsem díky jakpsatweb vytvořil |
||
Čenda Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 8. 2007, 15:15:54
|
||
Čenda Profil * |
#3 · Zasláno: 23. 8. 2007, 15:19:41
jsem matlák, zadal jsem to špatně.
www.fiatcoupe.hustej.net |
||
Piranha Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 8. 2007, 16:32:56
diskuze se programuje v jazyce PHP , pokud bys chtel nejakou udelat : 203262382
|
||
tajny spion Profil |
#5 · Zasláno: 23. 8. 2007, 16:39:33
Čenda
Odbocim od tematu a dovolim si napsat malou poznamku: to neni na JPW napsano, ze FRAME (ramy) by se nemeli pouzivat? Jak myslis, pokud chces pomoci s layoutem (rozlozeni - struktura - stranky), maj aisko jest 451-870-409! |
||
sice jsem lama ale... Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 8. 2007, 22:03:02
tajny spion
nic ve zlém, ale od tebe bych si nenechal ani opravit diktát :D. Nemyslim tim že si nějakej špatnej, jen mě tvůj web dostatečně nepřesvědšil... Na http://css.interval.cz je mnoho layoutů které lze bez problému používat. |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 24. 8. 2007, 02:56:16
tajny spion
Klídek. Kolega Čenda píše (cituji) "teď už jsem splácal prvn stránku". Proto je téměř jisté, že ještě nějaký CSS layout neřeší. Je rád, že mu to funguje. A krom toho Tvoje věta to neni na JPW napsano, ze FRAME (ramy) by se nemeli pouzivat jejich užití nezakazuje. Asi oba víme o jejich problémech, ovšem dovolím si tvrdit, že pro kolegu Čendu jsou tyto problémy vyšší dívčí, jak občas Yuhů píše, takže je v tuto chvíli fakt neřeší. sice jsem lama ale... I Ty se, prosím, mírni ve svých impertinencích. Děkuji. |
||
Čenda Profil * |
#8 · Zasláno: 25. 8. 2007, 09:13:19
to mistr: máš absolutní pravdu, co je css layout zatím fakt netuším:-))) jsem rád, že ta stránka jde a i přes veškerou kritiku mě to baví dál a makám na tom. a ci se týče těch rámů, četl jsem na jpw že nejsou uplne vhodny, ale zatím nevím, jak tu stránku bez toho rozvrhnout. nejsem schopnej dát třeba anketu na pravou stranu nahoru aniž by mi posunula ostatní obrázky:-)
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0