| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| veluska Profil |
#1 · Zasláno: 26. 8. 2007, 03:00:12
Dobré ránko všem:o)
Mám problém- prohlížeč mi žere písmenka-konkrétně "š" a "ž". Stránka byla ok, dokud jsem nepoužila div. Je to vůbec normální? Konkrétně tam mám: <div> <!--[if !IE]> --> <object type="application/x-shockwave-flash" data="intro.swf" width="1024" height="700"> <!-- <![endif]--> <!--[if IE]> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="1024" height="700" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl ash.cab#version=6,0,0,0"> <param name="movie" value="intro.swf" /> <!--><!--dgx--> <param name="loop" value="true" /> <param name="menu" value="false" /> <p>Nemate povolene <strong>ActiveX</strong> prvky ci nainstalovany <strong>Flash player</strong>.</p> </object> <!-- <![endif]--> </div> Pomůže někdo? |
||
| Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 26. 8. 2007, 09:34:30
Je to vůbec normální?
Není, ale může se to stát, jen je nutné hledat pčíčinu jinde, než v uvedeném kódu. Je možné, že písmenka "sežral" editor při přidávání divu (chybně poznal kódovou stránku) , ale můžou být jiné důvody. Pomohlo by poslat odkaz na stránku. www.jakpsatweb.cz/cestina.html |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0