Autor Zpráva
klaveska
Profil *
Zdravim,

jsem celkem zacatecnik a zajimalo by me, jak se da pouzit v URL adrese pripona napr. ?id=3. A v jakych pripadech se to pouziva... Je u toho nutne mit pripojenou databazi Mysql?
Mistr
Profil
klaveska
http://www.jakpsatweb.cz/server/mod-rewrite.html#promenne
Miloš
Profil
To znamená, že skriptu, který stránku generuje, se předává proměnná id s hodnotou 3, což samozřejmě ještě neříká vůbec nic (tzn. že SQL tam být může, ale vůbec nemusí).
klaveska
Profil *
jj mrknu na to... pod cim bych mel neco takoveho hledat?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: