Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
future Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 8. 2007, 14:14:07
Zdravim chcem sa opytat ako je riesene odhlasovanie napr na portaloch. Ked som prihlaseny a odhlasim sa tak to viem ze sa pouziva session_unset(daco) alebo session_destroy() ale ako je to riesene pri zavreti okna. Lebo ak len zavriem okno tak pri znova nacitani stranky som stale prihlaseny.
|
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 27. 8. 2007, 14:19:07
future - po určitom čase skončí platnosť session a odhlásenie je automatické.
|
||
future Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 8. 2007, 14:21:05
to si viem nastavit ze do sesion dam cas prihlasenia ale nieje to riesene nahodou inym sposobom napr nejakym predavanim nahodne generovanych klucov
|
||
nightfish Profil |
#4 · Zasláno: 27. 8. 2007, 14:27:55
future
můžeš zkusit zachytit událost zavření okna pomocí JS a z toho zavolat odhlašovací skript... |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Lapay Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 10. 2007, 09:07:16
co tak skusit vyvolat pri zavreti pop-up okno v ktorom bude odhlasenie a ktore sa samo po 10s zatvori?? :)
|
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 13. 10. 2007, 09:12:26
Lapay
Otázka nakolik by to pro uživatele bylo příjemné... třeba já mám otevírání pop-up oken na pozadí (aby nerušila při čtení stránky), takže bych zaregistroval, že se nějaké okno otevřelo a za chvíli zase zavřelo, což je docela divné chování. A spousta lidí má pop-upy blokované, takže by se na to nešlo spolehnout. Taky by mě zajímalo, jak se to bude chovat v IE6SP2/IE7, pokud se pop-up musí odkliknout přes takový ten proužek. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0