Autor Zpráva
ondraondra
Profil *
Dobry den vsem ve spolek,

mam problem, poprve se snazim udelat 4 sloupcovy layout, a bohuzel se mi nedari a nedari...

uz jsem se dobral do stadia, ze jsem relativne zadal 2 ze 4 sloupcu: ukazka zde:

http://old4.nekurackerestaurace.cz/

http://old4.nekurackerestaurace.cz/css.css

Nyni mam problem v tom, ze dole zustalo misto - po presunutych divech, jak se toho zbavim???
svadla
Profil
ondraondra

4 sloupcovy? moc nechapu s cim chces pomoci... nema to byt jen 2 sloupcovy, kde jsou ty dva sloupce v jednom divu vycentrovanem na stred?
habendorf
Profil
Přesně, tohle je obyčejný dvousloupcový.
ondraondra
Profil *
Tak jinak Potrebuju 4 sloupcovy layout

--------------------------------------
| a |---------b---------| e | i |
| |-----------c-------| f | j |
| | d | g| k|
| | | h| |
--------------------------------------

Kde A je ely levy pruh - divy,
stred je rozdelen do trech divu pod sebe cele v jednom divu

3 sloupec opet nekolik dalsich divu pod ssebou
4 div to same... opet nekolik dalsich divu pod ssebou
svadla
Profil
trochu mimo:

ondraondra

docela se mi libi grafika - az na anglicky text u cedule NO SMOKING, ty dva lidi co "sedi" na obrazky a obrazky v pravem sloupci (ty mi tak nesedi k tematu) :)
svadla
Profil
ondraondra

dela se to malinko jinak - jak uz jsem nadnesl vyse ... jeden div obsahuji divy jak potrebujes. Ty tvoje divy okolo jsou pozadi... aspon jestli jsem to z toho obrazku spravne pochopil
ondraondra
Profil *
Tak to nevyslo...

:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨i¨¨¨¨:
:¨¨a¨¨¨¨¨¨:¨¨b¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨e¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:..............................:¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨c¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨f¨¨:¨¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨............................:¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨j¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨d¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨g¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨:
:¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨:¨¨¨¨h¨¨:¨¨¨¨k¨¨:
...................................................................... ........

snad ted
svadla
Profil
ondraondra

porad to vidim jako 2sloupec
habendorf
Profil
Jinak obecně můžeš udělat layout kolikasloupcový chceš, je to pořád to samé. Co sloupec, to float:left (nebo right).
ondraondra
Profil *
Mohl by jsi prosim naznacit funkcni reseni 4 sloupcoveho layoutu, tak jak to rikas ty - s tim, aby byl vystredeny... predem moc dekuji...
ondraondra
Profil *
S vnorenymi divy dovnitr prosim... ktere by byly pod sebou
ondraondra
Profil *
Omlouvam se za zdrzeni vyreseno...

jen jeste maly dotaz - jak nejlepe udelat paticku, tak aby se posouval obsah stranky a zbytek divu taky...??
Nox_lbc
Profil
jak nejlepe udelat paticku, tak aby se posouval obsah stranky a zbytek divu taky...??

http://www.google.cz/search?hl=cs&safe=off&client=firefox-a&channel=s& rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=j5X&q=HTML+CSS+pati%C4%8Dka+v%C5%BE dy+dole&btnG=Hledat&lr=

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: