Autor Zpráva
vecernik
Profil
ahoj,
zacinam zkouset delat www stranky, a narazil jsem na problem pri vykresleni CSS v internet exploreru.
na teto:
http://www.stud.feec.vutbr.cz/~xcerni03/ strance, se mi v mozzile obrazek beziciho cloveka zobrazi spravne, preteceny do volneho prostoru, ale v IE, se mi cely modry obdelnik rozhodi, jako kdyby obrazek bezce nemohl pretect.. prijde mi to jako nejaka jednoducha hloupost, ale nevim co s tim.. poradi nekdo?
vecernik
Profil
cau, tak uz jsem to vyresil.. misto puvodniho:
position:relative;
left:-10px;
top: 10px;

bylo potreba dat tohle:
position:absolute;
margin-left:-10px;
padding-top:10px;
obin
Profil *
Pokud chces, aby se stranka zobrazovala dobre i na jinych rozlisenich, tak si nedoporucuju moc hrat s position: absolute; Nemam s tim dobry zkusenosti
panther
Profil
stejne ti to nejak ujizdi..
aspon u me ve FF, konkretne mam na mysli ty zaobleny rohy hlavni casti - <div id=cl_txt> to je tusim
Manq
Profil
vecernik
V OP jakbysmet :♀
vecernik
Profil
cau, to bylo v predchozi verzi.. cl_txt ted uz nepouzivam.. vcera jsem to predelaval... ted by to melo jit bez problemu ve FF i MSIE.. operu jsem nezkousel..
Manq
Profil
vecernik
V Opeře je to už dobré.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: