Autor Zpráva
fuseklik
Profil
AHOJ, mám sice malý ale blbý problém..... napisu du stránky tabulku a pod ni text aby to nespoustely v jinam prohlizci... a kdyz to dam na inťas, tak ten text je nad tabulkou a ja nevim jak ho dostat pod.... (tabulka je horní, ne levá)

<html>
<head>
</head>
<BODY bgcolor="black" font color="yellow">
<font color="yellow">
<P><img src="na hl. STRANU.jpg" alt="" width="780" height="160" border="0"></p>
<p><table width="780" border="7" cellspacing="3" cellpading="4" bordercolor="#c0c0c0" bgcolor="#ffffff">
<tr>
<td><p align="center"><font color="orange"><a href="wow.html" target="_top">wowko</a></font></td>
<td><p align="center"><font color="orange"><a href="counterstrike_source.html" Target="_top">CS:s</a></font></td>
<td><p align="center"><font color="orange"><a href="nfs.html" target="_top">NFS</a></font></td>
<td><p align="center"><font color="orange"><a href="gta.html" target="_top">GTA</a></font></td>
<td><p align="center"><font color="orange"><a href="bulanci.html" target="_top">bulanci</a></font></td>
</tr>
</font>
!!!!!!!!UPOZORNĚNÍ!!!!!!! GALERII NESPOUSTĚJTE V EXPLOLERU, NEJSOU PAK VIDET OBRAZKY!!!! NA NASI GALERII ZVOLTE OPERU, MOZZILU, NEBO JINY PROHLIZEC, KROME EXPLOLERU!!!!!</P>
</body>
</html>




díky moc.....
Joker
Profil
Tabulka není ukončená (resp. místo </table> je tam </font>), tak to nejspíš dělá binec.

Mimochodem:
!!!!!!!!UPOZORNĚNÍ!!!!!!! GALERII NESPOUSTĚJTE V EXPLOLERU, NEJSOU PAK VIDET OBRAZKY!!!!
1. <ironie>Málo důrazné, třeba v mezerách mezi slovy nejsou vůbec žádné vykřičníky</ironie>
2. Takhle se špatné zobrazení stránky v nějakém prohlížeči rozhodně neřeší.
fuseklik
Profil
hhhh ok dik moc :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: