Autor Zpráva
Andrew19
Profil
mám formulář ketrý zpracovávám souborem který vypadá takto:

mysql_query("SET NAMES 'utf-8';");
$vysledek = mysql_query( "insert into skripta values(0, '$jmeno','$prijmeni', '$ulice', '$mesto', '$PSC','$telefon', $polozka1', $pocet1', $polozka2', $pocet2', $polozka3', $pocet3', $polozka4', $pocet4', $polozka5', $pocet5', $polozka6', $pocet6', $polozka7', $pocet7', $odden', $odmesic', $odrok', $doden', $domesic', $dorok', $datum_odeslani = StrFTime("%Y %M %D", Time());', $poznamky',)", $spojeni);
echo "<table width=318 border=0 align=center cellpadding=1>";
echo "<tr>";
echo "<th width=312 scope=col><span class=style2>objednávka byla úspěšně odeslána</span></th>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<th scope=row><p>&nbsp</p><p>&nbsp</p><p>&nbsp</p>";
echo "<p class=style3><A href=>pokračovat na úvodní stránku</a></p></th>";
echo "</tr>";
echo "</table>";


potřeboval bych vědět ale jak dosáhnout toho aby se při zmáčknutí F5 na této stránce nezapsal záznam znovu. Jde to nějak přesměrovat nebo tak něco? děkuji
wnc
Profil
třeba takto:

Do jednoho sourboru umístit toto:

mysql_query("SET NAMES 'utf-8';");
$vysledek = mysql_query( "insert into skripta values(0, '$jmeno','$prijmeni', '$ulice', '$mesto', '$PSC','$telefon', $polozka1', $pocet1', $polozka2', $pocet2', $polozka3',
$pocet3', $polozka4', $pocet4', $polozka5', $pocet5', $polozka6', $pocet6', $polozka7', $pocet7', $odden', $odmesic', $odrok', $doden', $domesic', $dorok',
$datum_odeslani = StrFTime("%Y %M %D", Time());', $poznamky',)", $spojeni);
Hedader("Location: dekujeme-za-nakup.php");


no a v druhém souboru dekujeme-za-nakup.php:


echo "<table width=318 border=0 align=center cellpadding=1>";
echo "<tr>";
echo "<th width=312 scope=col><span class=style2>objednávka byla úspěšně odeslána</span></th>";
echo "</tr>";
echo "<tr>";
echo "<th scope=row><p>&nbsp</p><p>&nbsp</p><p>&nbsp</p>";
echo "<p class=style3><A href=>pokračovat na úvodní stránku</a></p></th>";
echo "</tr>";
echo "</table>";


V podstatě se tím zajistí přesměrování na jinou stránku po zapsání. Ještě by bylo vhodné kontrolovat jestli se to opravdu zapsalo, nbo jestli nastala chyba, ale to je jiná písnička...
Andrew19
Profil
no jo jenže když to napíšu takhle tak mi to napíše že nemážu modifikovat hlavičku souboru.... kam mám tedy umístit
Header('Location: ../dekujeme-objednavka.php');????

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: