Autor Zpráva
Mch81
Profil
zdravim, mam problem s formularem. Mam 2 tlacitka a action otevreni stranky, kdyz stisknu tlacitko, tak se mi uz neprovede kod, ktery by mel reagovat na stisk tlacitka. Vzdy to provede pouze action a dal nic. Uz si nevim rady. Diky za pomoc

if (isset($ano))
{
require_once 'db.php';
$link = mysql_query("DELETE FROM fotografie WHERE id='$id'");
}

?>
<h2>Opravdu chcete smazat tento záznam?</h2>
<form method=post action="smazani.php?db=2&tema=<?php echo "$id_tema"?>&smaz=0">
<input type="submit" name="ano" value="ano">
<input type="submit" name="ne" value="ne">
</form>
Měsíček
Profil
if(isset($_POST["ano"]))
Měsíček
Profil
if (isset($_POST["ano"]))
{
require_once 'db.php';
$link = mysql_query("DELETE FROM fotografie WHERE id='$id'");
}

?>
<h2>Opravdu chcete smazat tento záznam?</h2>
<form method="POST" action="smazani.php?db=2&tema=<?php echo '$id_tema';?>&smaz=0">
<input type="submit" name="ano" value="ano">
<input type="submit" name="ne" value="ne">
</form>
Paulí
Profil
Mch81


<form method=post action="smazani.php?db=2&tema=<?php echo "$id_tema"?>&smaz=0"> ???
nemá tam být ";" ??? a proč ty uvozovky ???

<form method=post action="smazani.php?db=2&tema=<?php echo $id_tema; ?>&smaz=0">
Mch81
Profil
to Paulí: diky tam byla chyba
Mch81
Profil
nicmene mi to porad nefunguje, proste provede action ale isset nefunguje
Měsíček
Profil
zkoušel jsi to moje, opravil jsem to ;)
Paulí
Profil
tak proč isset ??? stačí snad :

if($_POST["ano"])

ne snad ????
Měsíček
Profil
proč tolik otazníků stačí snad jeden ne?
Paulí
Profil
Měsíček
já nevím ... já mám otazníky, vykřičníky a tečky moc rád .... (offtopic)
Mch81
Profil
porad nic, proste mi to ten zaznam nesmaze
Měsíček
Profil
dej si tam někde echo("test"); ať víš kde se to zaseklo.
Paulí
Profil
Mch81
já DB neumím, tak ti moc neporadím ....

ale možná by to mohlo být tím, že to dáváš do hodnoty :

$link = mysql_query("DELETE FROM fotografie WHERE id='$id'");

proč to nedáš takhle :

mysql_query("DELETE FROM fotografie WHERE id='$id'");

a nebo to tak nejde ???

jo a třeba to může být tím, že používáš:

require_once 'db.php';

třeba bys měl použít:

require 'db.php';

ale já opravdu nevím ....
Mch81
Profil
v tom prikazu by to by nemelo, protoze to co je za IFem, samo o sobe funguje spravne. Poste nejsem schopny se do toho ifu dostat
djlj
Profil
Opravdu máš ve formuláři tlačítko, které má název „ano“? Případně posíláš to do správného souboru? :)


Paulí
ale možná by to mohlo být tím, že to dáváš do hodnoty:
Ne.

a třeba to může být tím, že používáš:
Ne.

já opravdu nevím
Ano.
Mch81
Profil
no kdyz vynecham action, tak to funguje, ale ja chci aby se mi otevrela stranka
Cup
Profil
tak skus dat ten kod pro smazani z DB taky na dalsi stranku ...
Mch81
Profil
tak jsem to nakonec vyresil pres hidden, ale diky za pomoc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: