« 1 2 »
Autor Zpráva
Filous
Profil *
Zdarec, potřebuji trochu poradit. Vytvořil jsem si vlastní vzhled a potřebuji, aby chodil na ic.cz založil jsem si databázi myql a přes clear FTP (klient) jsem to tam normálně vložil zadal jsem www.mojeadresa.ic.cz. Objevilo se, že doména je zaregistrována na ic.cz, ale muj vzhled nikde. A já se Vás všech ptám, co musim udělat, aby to fungovalo? Jo, a stáhl jsem si jakýsi "webspell" a vložil také na stránky. Nic se nezměnilo. Pls poraďte díky moc!!!!!!

----
Editace Mistrem: Úprava odkazu i několika pravopisných a interpunkčních chyb.
Rae
Profil
Máš v kořenovém adresáři soubor index.*?
Filous
Profil *
JO mam
djlj
Profil
Tak nám sem napiš adresu té stránky, ať se na to můžeme podívat.
Filous
Profil *
www.sokoldohalice.ic.cz ,ale to vás stejně moc nepomůže
djlj
Profil
Nemáš tam prostě tvůj vlastní index.html (php, htm apod.).
Filous
Profil *
Tak to jsem blázen dával jsem to tam , ale asi jsem to nějak přerušil nebo něco zkusim to znovu ......
kogli
Profil *
Tak tenhle musíš smáznout!
Filous
Profil *
Jako co mam smáznout?
Filous
Profil *
něco jsem s ti provedl ,ale stejně to nějak blbne pls poraďte co ted?
Filous
Profil *
A hlavně když na něco kliknu v menu nic se nestane
Bubák
Profil
A hlavně když na něco kliknu v menu nic se nestane
Stane, dostaneš se na stránku, kam vede odkaz ;-)
Filous
Profil *
A to upravin v index.html že ? ,ale proč ty stránky jsou bez obrázků ?
Měsíček
Profil
protože zadáváš špatné cesty.
Filuos
Profil *
protože zadáváš špatné cesty A to se dělá jak?
Mistr
Profil
Filuos
http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Filuos
Profil *
Přepokládám , že se nedá zjistit který problém ješ u mě?
Railbot
Profil
Filuos
Dalo by se, ale bohužel v tvém případě ne. Styly tam také nejsou = nemůžeme se ani podívat jaké cesty k obrázkům máš. Každopádně máš tam špatné cesty a style.css nemáš u indexu.
Filuos
Profil *
ted´ jsem to nějak přeházel a funguje to...bohužel fotka je moc velká tak nechunguje jako logo..pls nevíte jak se zmenšují fotky ? A v poslední řadě ..chci upravid odkaz (pro položku v menu ) jakej odkaz mám dát (např : abych klikl na novinky a hodilo mě to ne stránku specielně pro novinky nebo víte co myslim aby mě to něm přesměrovalo )? A taky Vám VŠEM chci STRAŠNĚ MOOOOC poděkovat za pomoc !!!!
Filuos
Profil *
Jo a když si otevřu tu stránku tak se mi na liště oběví tabulka a na ní je napsáno : Free Wbsite Templates , nevíte jak to přepsat ?
Jan Tvrdík
Profil
Filuos
Doporučuji ti začít číst http://www.jakpsatweb.cz
Jinak odkaz se dělá <a href="novinky.html">Novinky</a>
Jan Tvrdík
Profil
Free Wbsite Templates , nevíte jak to přepsat ?
Změň hodnotu tagu <title>Můj Vlastní titulek</title>
Filuos
Profil *
Jinak odkaz se dělá <a href="novinky.html">Novinky</a> Odkaz ano ,ale musí to být přece nějak takhle :


href="http://www.sokoldohalice.ic.cz"<a href="novinky.html">Novinky</a>

Nebo ne ? Vím přijde vám to banální ,ale pro mě to je obrovský problém .... Aby mi tenhle odkaz fungoval musim mít vytvořený vzhled té stránky kam mě to má odkázat ( i když mám spracovaný vzhled stažený z netu ?)
Měsíček
Profil
ne nemusí, proč si už konečně nepřečteš JPW??
Měsíček
Profil
Odkaz se dělá takhle :

<a href="cesta" title="popis">Název odkazu (to co uvidí návštěvník) </a>
Filuos
Profil *
Jo já čtu JPW pruběžně nevim , ale co mam číst jestli základy hmtl atd..

<a href="cesta" title="popis">Název odkazu (to co uvidí návštěvník) </a> ......ok jo... ja bych spíš potřeboval vědět jak udělat to , že kliknu na novinky a pošle mě dál na "list či stránku" na , které budou třeba vypsané akce , které jsem pořádili ...a já nevim jakej odkaz tam mam dát a jestli musim vyrobit novej index.html (toho "listu = stránky " ) chápete ?


Pro ukázku : http://w-a-r-r-i-o-r.ic.cz/ a tam klikněte třeba na : REGISTRACE
Rodrigo
Profil
<a href="novinky.html" title="Novinky">Přejdi na Novinky</a>

+

vytvoř si soubor "novinky.html" a tam si dej co potřebuješ.
Filuos
Profil *
No sláva to je to co potřebuju....buď pochválen jsi hvězdá + já jsem dement <a href="novinky.html" title="Novinky">Přejdi na Novinky</a> a v tom odkaz být nemusí?
Rodrigo
Profil
<a href="novinky.html">Přejdi na stránku, kde mám novinky :-)</a> = Již tohle je odkaz :-) to co je v "href" je cesta neboli to kde se to přesměruje například :

Znám dobrou stránku jménem <a href="Http://www.google.cz/">Google</a>

no a návštěvník uvidí něco jako tohle :

Znám dobrou stránku jménem Google
Filuos
Profil *
Přejdi na stránku, kde mám novinky ...já jsem ted přijel z kalby tohle nechápu ..já ten odkaz s novinkama vytvářím
« 1 2 »

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: