Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kápo Profil |
prosim dakto poradte, nejaky navod na spravenie vlastneho vyhladavania na webe, lebo skopcit cast sourcu z googlu vie kazdy, ale ja by som si rad vytvoril vlastne vyhladavanie, tak keby ma dakto odkazal na nejaky clanok, pripadne kto by bol taky dobry a pomohol mi na ICQ 357721579 dakujem!
---- Editace Mistrem: Úprava nadpisku. |
||
m Profil * |
#2 · Zasláno: 4. 1. 2008, 20:59:18
skopcit cast sourcu z googlu ?
co si myslel ? :D |
||
Kápo Profil |
#3 · Zasláno: 4. 1. 2008, 21:13:11
to je jedno len dakto poradte s vyhladavanim...skopcit, no jednoducho zobrat source z google.sk a skopcit tu cast o vyhladavani a doplnit o link na moj web...teda aby vedel, kde to ma vyhladat
|
||
m Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2008, 21:42:41
:D :D
to si myslel ako vtip, ze? :) mozno by si okopiroval html kod toho policka na vyhladavanie :), ale php scripty, ktore su na to vyhladavanie potrebne si neokopirujes :) skus najst na googli nejake navody na vyhladavanie v php. mozno tu nieco bude (nepozeral som) http://www.linuxsoft.cz/php/ http://www.builder.cz/serial1.html alebo skus nejake free scripty pozriet na hotscripts.com |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2008, 03:28:16
Kápo
Asi by Tě mohla zajímat specializovaná stránka věnovaná tomuto tématu na Jak psát web. |
||
Kápo Profil |
#6 · Zasláno: 5. 1. 2008, 22:09:40
no, to by ma mohla, aj ma, ale nenasiel som tam nic, cital som to trikrat, ja len daco take, ze bud daco stiahnut z netu a dat si to na web, no a pripadne zmenit dakde farbu atd...alebo potom normalne jak su navody napriklad na vyrobu guestbookov, tak aj nejaky takyto navod...
|
||
Jan Rippl Profil |
#7 · Zasláno: 5. 1. 2008, 22:23:59
Kápo
No záleží na co to potřebuješ. Pokud chceš prohledávat jen své stránky, měl by jsi mít generický obsah, nacházející se v databázi, a pomocí php scriptu tuto databázi prohledávat. Pokud cheš prohledávat celý internet (jako já), našetři si na vlastní server, protože žádný běžný poskytovatel hostingu (placeného) ti to nedovolí, a zvláště pak, hostuješ-li své stránky na freehostingu, tak tam ti to už vůbec neumožní. Já za 3 dny posbíral přes 5 000 000 výsledků, které naindexoval můj vyhledávací robot z několika málo stránek. |
||
Kápo Profil |
#8 · Zasláno: 5. 1. 2008, 23:00:29
chcem prehladavat svoj web...
|
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
- Profil * |
#9 · Zasláno: 26. 6. 2009, 10:50:40
<form action="http://www.google.com/search" target="_blank">
<input type="text" name="as_q" size="20"> <input type="hidden" name="as_sitesearch" value="jakpsatweb.cz"> <input type="submit" value="Vyhledat"> </form> |
||
Časová prodleva: 8 let
|
|||
O-D (kyklop) Profil * |
#10 · Zasláno: 13. 7. 2017, 07:32:50
Ty jo, ty dobbre ctes tyhle clanky ze? Protoze jestli jo, tak proc tam davas formular googlu, to opravdu nevim...
|
||
Bubák Profil |
#11 · Zasláno: 13. 7. 2017, 07:47:01
Hmmm.
Třeba proto, že kód odpovídá zadání, ale je to pro lenochy, protože kód se dá najít na stránce odkázané Mistrem. Nezkoumal jsem, zda v kódu něm není chyba a zda to funguje i dnes, ale mám na jednom webu něco podobného (navíc tam mám řádek kvůli charsetu) |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0