Autor Zpráva
boss
Profil *
zdravim, prosim, ako vytvorim odkaz na download? cize odkaz, na ktory ked kliknem, spusti sa mi skript, ci chcem stiahnut nejaky subor a ak kliknem na ok, zacne sa stahovanie......dik moc........
Str4wberry
Profil
Normálně odkazem.
boss
Profil *
to nejde, to aplikaciu spusti, ale nedam mi moznost ju stiahnut.......
havs
Profil
asi myslíš v PHP pomocí headers a readfile()?

http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=4538-sta hovani-souboru-ze-serveru#35456
boss
Profil *
to sa robi cez PHP? auuu, dost husteeee a cem s ece opytat, mozem takto stiahnut aj nejaky subor na nejakej inej stranke? napr. bude to video, tak si ho otvorim cez internet a adresu napisem do toho php kodu.....???
havs
Profil
No, když to bude existující soubor (nesmí tam být přesměrování a jiné kočičiny), tak by to mělo jít - více na:

http://cz2.php.net/manual/cs/function.readfile.php
boss
Profil *
skusal som zdrojovy kod na http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=310 funguje to, ale u mna len na textove subory, alebo html ci php subory, obrazky a videa neviem ako sa stahuju, prosim vas, napiste mi zdrjovovy php kod, na to, dik moc......
havs
Profil
Já používám ten balík hlaviček od peCana - z horního odkazu. Mám takhle udělanou e-knihovnu, fotky a muziku (pro mě a mé známé na localhostu).

Není problém s velikostí souborů a povolenou dobou běhu skriptu na serveru?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0