Autor Zpráva
MSi
Profil *
Ahoj
chci se zeptat jak je to s tím playlistem protože jsem slyšel že to jde ale nikde jsem nenašel návod

další otázka, dá se do jadnoho tagu pro obrázek zapsat dva obrázky ?

diky předem za odpovědi
Mike8748
Profil
>> chci se zeptat jak je to s tím playlistem protože jsem slyšel že to jde ale nikde jsem nenašel návod
co jde? kam to jde? ... ?

>> dá se do jadnoho tagu pro obrázek zapsat dva obrázky
jakej by to melo smysl? maximalne muzes dat jeden obrazek do img, a druhej nastavit pres css pozadi
MSi
Profil *
>>>co jde? kam to jde? ... ?


na web
Tohle je tipickéj cod >>>
<embed allowscriptaccess="never" width="200" height="45" src="---" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" type="application/x-mplayer2"></embed>


a mělo by jit i jako playlist, pry
MSi
Profil *
Prostě aby se přihrávalo více pisníček po sobě ne jen jedna
MSi
Profil *
Nikdo neví ?
quinux
Profil
MSi
Pokud ti jde o přehrávání MP3 na webu tak playlist umí udělat http://www.jeroenwijering.com/?item=JW_MP3_Player
MSi
Profil *
jde mi o hudbu na webu
mě spiše jde o play list přes WMP
quinux
Profil
MSi
jde mi o hudbu na webu
Tak potom ti to na co jsem dal odkaz musí vyhovovat (pokud tedy nechceš dávat hudbu v jiném formátu)

mě spiše jde o play list přes WMP
Nevím o tom, že by to šlo. Jedině snad udělat si na to aplikaci třeba v PHP (možná i v JS), ale je potřeba si uvědomit, že mnohem více lidí má nainstalovaný flash než podporu pro WMP v prohlížeči.
MSi
Profil *
dobře díky, vyzkoušim tan odkaz

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: