Autor Zpráva
dubmartin
Profil
Potřeboval bych poradit jak mám uspořádat můj web http://orli-bites.tym.cz tak aby to mělo styl zhruba jako tato stránka : http://www.svetovyfotbal.ic.cz/ jako 3 sloupce bo co to je atd.... děkuju za odpovědi :) a este mam tuten dotaz.. potreboval bych aby obrazek kterej je jako odkaz po najeti mysi trochec zesvetlil ...dik
Matty
Profil
Ze začátku by bylo nejvhodnější naučit se pozicovat. To, co je na této stránce jsou pokud se nemýlím tři sloupce v jedné tabulce:
<table>
<td> prvni </td>
<td> druhy </td>
<td> treti </td>
</table>
Měsíček
Profil
Nepleť mu hlavu tabulkovým layoutem od toho ruce pryč ..
Str4wberry
Profil
Měsíčku, přečti si ještě jednou příspěvek Matty.

Odpovídám dubmartin:
Podívej se na tohle: http://css.interval.cz/clanky/trisloupcovy-layout-svaty-gral/.
Mastodont
Profil
Měsíček
Tabulkový layout není zase tak špatný. Přinejmenším funguje :-)
Měsíček
Profil
Srt4wberry myslím, že dubmartin nevěděl, že je to děláno (lamácky) podle tabulek a i když mu to Matty řekl v tomto případě správně mohl spíše hned navázat na pozicování přímo a tabulky ani nezmiňovat, ale co už.
vertigo4
Profil
Mastodont
funguje, to je ale jako bys jezdil autem na parní pohon, protože taky funguje... tabulky používám jen tam, kde je jejich využití smysluplné... ale né jako celkový layaut od toho tu je CSS!
Mastodont
Profil
vertigo4
Až nebude nutné studovat pořád různé hacky, které jsou mimochodem zmíněny i v tom článku, co linkoval Str4wberry, tak pak jo, pak CSS.

#container .column
{
  padding-bottom: 1001em; /* X + padding-bottom */
  margin-bottom: -1000em; /* X */
} 

...

  padding-bottom: 10010px;
  margin-bottom: -10000px; 


Moc hezké.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: