Autor Zpráva
Kápo
Profil
prosim vas, ako mam spravit cas v php?
<?php echo Date ("H:i:s"); ?>
toto síce funguje, lenže ˇas stojí, neodpočítavajú sa sekundy, minúty, atď. proste ked chcem vedieť, koľko je hodín, musím dať refresh ( F5 ) inak čas stojí, a ja tam mám aj 5 minút ten istý čas, kým sa dakam nepreklinem, prosím poraďte mi, ako to má´spraviť, aby čas nestál...
Miloš
Profil
PHP běží na straně serveru, zatímco refresh je otázkou prohlížeče, takže takové odpočítávání imho pouhým PHP udělat nemůžeš.
Použij javascript. http://pokusna-krysa.webpark.cz/smes/hodiny.html

Respektive – nedávej na stránky žádné hodiny nikdo je nepotřebuje, protože každý už má naučené, kam se koukne, aby zjistil čas. A nikdo si nebude uvykat na to, aby přesný čas hledal na tvých stránkách.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: