Autor Zpráva
standamaduk
Profil
mám dotaz,nejsem moc zdatný ve věcech ohledně webu a tak prosím oradu.chtěl bych na svou stránku umístit reklamní proužek napravo vedle stránky tak jak to vidíte na tomto webu http://www.hokej.estranky.cz/
Může mi prosím někdo poradi t co a jak mám kam napsat,aby se mi takhle umístil reklamní banner?děkuju
Str4wberry
Profil
Odpovídám standamaduk:
Šlo by to udělat například takto. Jinak je samozřejmě možné postup vyčíst ze stránky.
standamaduk
Profil
ale jak mám prosimtě ten postup vyčíst?víš jsem totálně v tomhle zaostalej a nikdo mi zatím nic neporadil.já vím ,že si mám otevřít UPRAVIT KOD ŠABLONY a pak pak kliknout na HLAVNÍ ŠABLONA.Pak se mi tam zobrazí tohle

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<meta name="keywords" xml:lang="cs" lang="cs" content="<!-- user_keywords -->" />
<meta name="description" xml:lang="cs" lang="cs" content="<!-- user_description -->" />
<title><!-- user_title --></title>
<!-- user_css -->
</head>
<body>
<div id="bgall">
<!-- post_lista -->
<div id="bgobsah">
<!-- post_lista3 -->
<div id="page">
<div id="logo">
<!-- user_nadpis -->
</div>
<hr />
<div id="main">
<div id="text"><div id="text-in">
<!-- user_navigace -->
<!-- user_obsah -->
</div>
</div>
<hr />
<div id="submenu">
<div id="submenu-in">
<!-- user_portret -->
<!-- user_menu -->
<!-- post_lista2 -->
<!-- user_fotoalba -->
<!-- user_poslednifotoalbum -->
<!-- user_odkazy -->
<!-- user_hledani -->
<!-- user_kalendar10 -->
<!-- post_lista4 -->
<!-- user_toplist -->
</div></div>
<div class="clear">&nbsp;</div>
</div>
<div class="clear">&nbsp;</div>
<hr />
<div id="footer"><div>&copy; 2005 - 2008 eStránky.cz | Vytvořeno službou <a href="<!-- glob_serverroot -->">eStránky.cz</a></div></div>
</div>
</div>
</div>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-87180-1";
urchinTracker();
</script>
<!-- admin_netmonitor -->
</body>
</html>




A tady právě potřebuju poradit,kam a co mám vložit nebo napsat.Mohl bys mi prosím do toho označit co a jak kam mám vložit,aby ta reklama byla napravo?Moc ti dík
Str4wberry
Profil
Odpovídám standamaduk:
Tak to zkus pochopit z ukázky, kterou jsem již odkazoval.
standamaduk
Profil
tak to chceš po mě opravdu hodně.je tam nějaký latinský text a ten reklamní banner vpravo,ale jak z toho mám něco vyčíst?pochop,že já jsem opravdu v tomhle naprostej panic!!nic nechápu,nikdo mi nic neukáže,nikdo nic neřekne.já potřebuju polopaticky říct nebo napsat...hele /dávám příklad/vlož to takhle

<div id="text"><div id="text-in">
<!-- user_navigace -->
<!-- user_obsah -->
</div>

sem vlož ten html kod reklamy

</div>
<hr />
<div id="submenu">
<div id="submenu-in">

já vím,že pro tebe je to jednoduché jako facka,ale já potřebuju vést za ručičku,alespon v tom začátku.a nebo mi napiš mezi jaké uvozovky se ten kod vloží.díky.fakt je tohle jediný co potřebuju.pak už tě nebudu otravovat.
Str4wberry
Profil
Odpovídám standamaduk:
Latinský text“ ignoruj. Vyčíst bys z toho mohl, že hlavní obal webu (v Tvém případě zřejmě <div>identifikátorem „bgall“) má nastavenou relativní pozici (position: relative); naopak reklama – respektive <div> (ve kterém je reklama) – má pozici absolutní (position: absolute). Pomocí vlastností topright (se zápornou hodnotou) je následně „vysunuta“ z hlavního <div>u.
standamaduk
Profil
díky za odpověd,tomu už trochu rozumím co píšeš tak doufám,že najdu co hledám.Každopádně díky za rady a za to ,že jsi se mnou ztrácel čas.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: