Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pavel Vlček Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 2. 2008, 17:25:11 · Upravil/a: Pavel Vlček
Dobrý den. Stáhl jsem si jednoduchý upload. Můžete mi prosím pomoct? Chci, aby soubor uploadoval pouze mp3 a midi. Kód staženého souboru:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"> <title>Upload souboru na server</title> </head> <h1>Upload souboru na server</h1> <h2>Nahráli jste :</h2> <!-- hlavní článek --> <br/> <center> <table border="0"> <tr><td align="center"> <? print "<b>Uploaded File Name : " . $HTTP_POST_FILES["myFiles"]["name"][0]."<br/>\n"; print "Uploaded File Size : " . $HTTP_POST_FILES["myFiles"]["size"][0]."<br/>\n"; print "Uploaded File Mime Type : " . $HTTP_POST_FILES["myFiles"]["type"][0]."<br/>\n"; print "</td><td align=\"center\">\n"; ?></td> </tr><tr><!-- www.albert.wz.cz --><td align="center"> <? $isValidUpload = move_uploaded_file ($HTTP_POST_FILES["myFiles"]["tmp_name"][0], $cesta.$cesta1.$HTTP_POST_FILES["myFiles"]["name"][0]); if ($isValidUpload) { print "Upload OK!<br />"; } ?></td> </tr> </table> </center> <br /><br /> <H2><p align="center">Soubor byl uložen. <br /><br /> <br /><br /> Děkuji</p></H2> <br /> <br /><br /><br /> <CENTER> <INPUT onclick=history.back(); type=button value="Pošli další"> </CENTER> <br /> </body> </html> |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 1. 2. 2008, 17:34:32
OT: wav != midi
|
||
Pavel Vlček Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 2. 2008, 10:00:08
Moc tomu nerozumím. Možná jsem se špatně vyjádřil. Já chci, aby šli uploadovat jen mp3 a mid. Já je nechci zakázat. Já chci zakázat všechny ostatní soubory.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2008, 10:11:56
No napsal jsi omezení na wav a mp3 a následně pouze mp3 a midi, tak ti jen říkám, že wav a midi není totéž.
|
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 2. 2. 2008, 10:38:40 · Upravil/a: Leo
mime_content_type a nebo alternativy podle manualu u teto fce, ale ne vzdycky je to v dane instalaci php funkcni.
A misto HTTP_POST_FILES pouzivejte $_FILES Leo |
||
Pavel vlček Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 2. 2008, 19:24:04
Test
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0