Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Warlord1 Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2008, 23:18:13
Zdravím, jsem asi natvrdlej, ale nejsem schopen nikde najít (a že hledám!) návod jak dostat výpis z RSS spřáteleného webu do mých stránek. Ideální příklad je třeba hwmag.cz a jejich výpis novinek z extrahardware.cz
Pokud by někdo měl někdo link na nějaký článek zabývající se tímto nebo náčrt nějakého kódu, prosím vás, podělte se se mnou. Děkuji mockrát! W. |
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2008, 23:32:48
Warlord1
Myslíš RSS parser? |
||
djlj Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2008, 23:43:02 · Upravil/a: djlj
Třeba bude stačit: http://vsevjednom.cz/sluzby/rss-online
|
||
Warlord1 Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2008, 09:05:24
Zdravím a děkuji za odpovědi,
ano měl jsem na mysli RSS parser, akorát jsem nevěděl jak se to přesně jmenuje. Pokoušel jsem se využít lasrRSS, ale hází mi to chybu: Fatal error: Call to undefined function: iconv() in c:\apache\htdocs\parser\lastRSS.php on line 106 Upozorňuji, že kód lastRSS.php jsem neměnil, jako načítací soubor jsem využil některý z příkladů na stránce lastRSS. Nevíte někdo co je špatně? |
||
djlj Profil |
#5 · Zasláno: 4. 2. 2008, 10:24:02
Call to undefined function
Zkoušel sis to přeložit? Jednoduše taková funkce neexistuje, a to proto, že nemáš v php povoleno potřebné rozšíření. |
||
Warlord1 Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 2. 2008, 14:09:17
Zkoušel a přeložil.
Bohužel nevím, co mám udělat pro to, aby ta funkce fungovala jak má. V PHP jsem zatím v loji a nevím jak donutit apache na localu ani co je potřeba na serveru. Samozřejmě mi jde primárně o ten server... |
||
Warlord1 Profil * |
#7 · Zasláno: 6. 2. 2008, 13:13:30
Zdar,
tak už jsem to rozběhal pod apachem, v php.ini jsem si to povolil a chybějící libiconv doinstaloval. Rád bych, kdyby mi někdo pověděl, jak a co provést na serveru, aby funkce iconv fungovala. Zda lze také doinstalovat, nebo je to věc podpory hostingu...děkuji za případné odpovědi. W. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0