Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Franz Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 2. 2008, 12:19:24
Prosím o radu, starý počítač se mi momentálně total zaviroval.
Zapojil jsem si notebook, který jsem cca rok nepoužíval. Jsem připojen přes O2 telecom -Internet Expres . Když si však chci na mybox přeposlat poštu ze své schránky na Seznamu do notebooku, nic mi na ní nepřijde. Prosím jak Outlook nastavit, aby přijímal poštu. Jde mi o nastavení... Jinak mám naistlované Wind. XP, Outlook Expres kolikátku nevím, notebok je z roku 2003 Asus. Jinak z 0utloku mi jde pošta přes mybox bez problému posílat. Díky za radu. Franz |
||
Volda Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2008, 13:25:57
Jak se projevuje nefunkcnost ?
S nejvetsi pravdepodobnosti nemate nastavenou POP3 adresu. Na seznamu byl nekde soubor ke stazeni, ktery Vam nastavi Outlook pro primani i odesilani. Stacilo ho jen stahnout a spustit. Jestli tam je jeste ted nevim, ale myslim ze ano.... je tomu uz hodne dlouho co jsem to pouzil cca 2003 |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
peta Profil |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2008, 08:05:04
Franz
Zkus thunderbird. Pro nastaveni posty mam vyplneno: acount name = peterxx@fpf.slu.cz email adress = peterxx@fpf.slu.cz in-user name = Peter (pozn. incoming) in-server name = axpsu.fpf.slu.cz in-server type = pop3 out-user name = Peter out-server name = axpsu.fpf.slu.cz |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0