Autor Zpráva
Dawe1995
Profil
Už sem vše viřešil....
Railbot
Profil
Sice nevím jak moc "šikovně" jsi šablonu nahrál, ale evidentně minimálně obrázky chybějí. Máš je ve správné složce? A to v adresáři img?
K
Profil *
chyba je v default.css - u cest k obrazkum.
Mastodont
Profil
Mmch, ty brutální chyby v češtině, to nějaká nová móda?
K
Profil *
Mastodont
Tohle je nejlepsi:
19.2 2008: Dnes jsem udělal celí nový desing..
Udělal jsem uplně nový desing a myslím si že je to o dost lepší než mynule a ještě jsem přidal new rubriky ,články atd. tak to tady všechno projeďte!


viz.
Nedávno jsem si z internetu stáhl webovou šablonu...
Mastodont
Profil
Přesně na to jsem poukazoval.
K
Profil *
Dawe1995
Myslim, ze jako autor toho designu bys mel chybu odhalit sam,ne?
Dawe1995
Profil
Poradi te my nebo ne?
K
Profil *
Uz jsme ti poradili.
Railbot
Profil
Dawe1995
evidentně minimálně obrázky chybějí. Máš je ve správné složce? A to v adresáři img?
chyba je v default.css - u cest k obrazkum.

Tak jsem ti zopakoval rady ode mne a kolegy K. Umíš číst nebo to potřebuješ nakreslit?
peta
Profil
Dawe1995
- sablona tam je
- chybne mas zapsany PARAM u OBJEKT
- a protoze je to wz.cz a je to index soubor, schazi ti tam reklama
- pravdepodobne to mas v kodovani UTF-8, otazka je, zda i server ti to posila ve spravnem kodovani. Resp, jestli jsi to tam daval pres nejaky meziprogram, tak existuje nekolik programu, co ti na zacatek souboru pridaji 2 divne utf znaky a vysledkem je nezobrazeni, ignorace souboru, jako by byl prazdny. Pri zobrazeni ve FF zdrojovy kod, se kod zobrazi.
- dole mas nejaky script od BB, zkus to smazat. I ten objekt. Pozdeji si to tam pridas. Neni problem napsat JS, ktery ti smaze cely obsah stranky. Eventuelne doslo k tomu, ze se JS nepodarilo ziskat a prohlizec stale ceka, az ten soubor dostane. Do te doby nemuze zobrazit stranku. Nevyhoda toho, kdyz das JS z cizi stranky do sve. Resi se to vlozenim do iframe.

... ze mi FF zobrazuje zdroj: Slovak27 X seznam.cz

A koukam, ze kluci ujizdi na IE, v nem se stranka zobrazi beznym zpusobem. To je tak, kdyz nekdo nenapise v jakem www prohlizeci vlastne ma problem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.