Autor Zpráva
Vláďa
Profil *
mám v jednom div obrázek jako odkaz a pod ním text a ten text (popisek k obrázku) mi to v IE taky bere jako odkaz. Ve firefoxu to funguje správně. Co s tím? Je to chyba exploreru, nebo něco dělám špqtně?

<div class="obr">
<a href="dcf.htm#dcfl"><img src="images/dcflrx.gif" class="imgmenu"</a>
<br>přijímač časového kódu DCF-L
</div>

tyhle obrázky jsou tři vedle sebe
v css je:

div.obr {
float: left;
width:180px; height:150px;
margin: 0 0 0 0;
border: 0px solid #000000;
padding: 0px 0px 0px 0px;
text-align: left;
text-decoration: none;
color: #000000;
}

.imgmenu {
float: none; margin: 0 0 0 0.2em; border: 0px solid;
}
1ight
Profil
To </a> hraničí kam odkaz bude až zasahovat ty jsi ho měl předtím hned za obrazkem zkus to takhle:
_________________________________________

<div class="obr">
<a href="dcf.htm#dcfl">
<img src="images/dcflrx.gif" class="imgmenu">
<br>přijímač časového kódu DCF-L
</a>
</div>
Vláďa
Profil *
Naopak chtěl jsem aby ten text už nebyl jako odkaz. Už jsem na to přišel - chyběla mi tam závorka.
<a href="dcf.htm#dcfl"><img src="images/dcflrx.gif" class="imgmenu"</a>
<a href="dcf.htm#dcfl"><img src="images/dcflrx.gif" class="imgmenu"></a>

Léta to bez ní fungovalo, ten odkaz byl zavřený v buňce tabulky. Najednou když tu stránku předělávám, dělá to problémy. Dobře mi tak když nepřemýšlím o tom co je už hotové :-)
Kráťa
Profil
Léta to bez ní fungovalo, ten odkaz byl zavřený v buňce tabulky. Najednou když tu stránku předělávám, dělá to problémy. Dobře mi tak když nepřemýšlím o tom co je už hotové :-)
To dělají chramostejlíci. Mě třeba někde vygumují středník a to bys viděl, co dá práce to najít. Někdy pomůže dát v PSPadu v roletce HTML "kontrola HTML" a najde se to.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: