Autor Zpráva
Seb_astian
Profil *
Ahoj.Mám takový problém. Chtěl bych aby moje stránky zobrazovali obrázky pomocí greyboxu. Ale problém je v tom, že nevím jak ho tam dostat :( podle návodů co sem našel na netu mi to prostě nejde nechápu co mám nainstalovat kam a co kam vložit :( mohl by mi někdo poskytnout návod jak pro blbečky?:( ... abych to pochopil ... děkuju moc
Měsíček
Profil
Tady u radka máš návod na to co musíš vložit do stránky (do hlavičky) http://myego.cz/item/greybox-velice-kvalitni-lightbox-skript no a ostatní věci můžeš vykoumat na stránkách kde greybox šlape, zobraz si zdrojový kód a normálně se podívej jak se to dělá.
Seb_astian
Profil *
Asi sem lama ale prostě mi to nejde :( do hlavičky to chápu jako mezi head tagy a má tam být i něco jiného nebo jen toto? ... a když si zobrazím zdrojový kód a zkusím to pochopit tak mi to stejně nejde :( ... opravdu někdo neumí vysvětlit jaké přesně tagy použít aby to klapalo jak má ?:(
Měsíček
Profil
Zkus kdyžtak poslat link a říct přesně s čím máš problém .. (jestli ti to vyhazuje nějákou chybu nebo jestli nemůžeš gb ani trochu zprovoznit atd ..)
Seb_astian
Profil *
tak možná sem došel na jádro pudla :-D teda jako ne že bych to zprovoznil ale ... pracuju v programu Microsoft expression web ... je tohleto problém? protože jsem si uložil stránku na která využívá gb a otevřel ji v expression a pak si dal náhled a ono ejhle vůbec se to nezobrazilo v gb ale otevřelo se to v okně jenom ten obrázek ... nemá se něco nainstalovat nebo hodit do těch mých webovek kromě tagů:-X bohužel link hodit nemůžu stránky vytvářím offline zatím ... nebo je tohle problém? sem opravdu začátečník tak prosím o trpělivost a předem děkuju za rady
Měsíček
Profil
No těžko říct, jen připomínám, že je k funkčnosti potřeba PHP jinak návod po kroku je zde http://adobrovolny.net/uvod/388/greybox, ale asi až ve čtvrtině .. můžete si stáhnout již přímo udělanej a nastavenej (tuším, nedíval jsem se na celé). Zkuste si to poctivě přečíst snad to pomůže.
Seb_astian
Profil *
Děkuju! kouknu se ... aha tak to je možná ten problém že expression web php nepodporuje ... mm ... doufám že to není ******* otázka protože nevím dopodrobna co php je ale kdybych to otevřel v poznámkovém bloku a natagoval?:-X tak by to jelo nebo ne když je tam potřeba to php ... nic du číst ten odkaz děkuju!
Radek_cz
Profil
Precetl jsem tady vse, ale nevim si rady, jakym moznym zpusobem jde udelat aby greybox vyskakoval NAD iframe, porad se jen zobrazuje v nem :( diky moc moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: