Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mark Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 5. 2005, 10:52:32
ahoj chtel bych u odkazu na muj mail ...tzv. a hrev mailto zmenit jeho barvu zobrazeni ,po kliknuti atd... ale NE A NE ZA MAK PRIJIT NA TO jak se to da obejit zkousel jsem div span s klasifikaci do css a v css pouzit styly ...ale odkaz mailto je porad dem***ne modrej a nemohu si pomoc ...PORADITE NEKDO ?
u navigace mi a hover link visited fungujou v pohode tak jak barevne chci ... |
||
Hugo Profil |
#2 · Zasláno: 27. 5. 2005, 10:59:14
Styluj to jako odkaz. Napr.
a.mail { nejake CSS definice } <a href="mailto:..." class="mail">...</a> |
||
Mordae Profil |
#3 · Zasláno: 27. 5. 2005, 19:19:16
Nebo pro chytré prohlížeče:
a[href^="mailto:"]{color: #090;} |
||
Mark Profil * |
#4 · Zasláno: 28. 5. 2005, 17:27:35
Hugo ...no to jak to popisujes jsem zkousel ale proste vysledek nulovej ... jedine co jeste v css pouzivam je toto a:link
{ color: #036; background-color: transparent; } a:visited { color: #888; background-color: transparent; } a:hover, a:active { color: #600; background-color: transparent; } ale podle mne to nato asi nema vliv pac barva pisma se neshoduje ...tak nevim proc mi to IE 6.0 nebere...? Mordae : tomuhle tagu moc nerozumim kazdopadne mame ve skole za ukol mit zvlast soubor xhtml a zvlast kaskady takze nemuzu psat design do html ... nakej dalsi napad?? jak je to stim important ? |
||
Mark Profil * |
#5 · Zasláno: 28. 5. 2005, 17:29:52
jeee uz to mam ...vite kde byla chyba ?? celej ten a hrev mailto byl zabalenej jeste v divu s id koncovka takze po mensi upravicce #koncovka a.mail {
background-color: transparent; color: blue; font-weight: 800; } uz mi to facha.... Kazdopadne diky za pomoc :))) |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0